2777
2789
عنوان

شمام مث منين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست
واااي من بيزارم از تشك و پتو جم كردنشون 😑حالا خودشون جم ميكنن اما چيدنشم دردسره

مهمون هر چقدرم کمک کنه(که نمیکنه)بازم همه کارا میمونه واسه صابخونه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب خابیدن بکنار صبح نمیدونی کی پاشی صبحانه حاضرکنی هم بکنار ... خخخخ

واااي اره منم از صبحش بيزازم يعني حاضرم هزينه هتلشونو بدم ولي نمونن ،منم خيلي مهمون اين مدلي دارم 😞

مهمون هر چقدرم کمک کنه(که نمیکنه)بازم همه کارا میمونه واسه صابخونه

اره خيلي بده،فك كن تو يه خونه همه از سرويس استفاده ميكنن هر كاري ميكني باز همه چي كثيف و اعصاب خوردكنه

ماهم میریم ی جا مهمونی همین بلا سر میزبان میاد دیگ  متقابله عزیزم

اره ولي من تا جاييكه بتونم جايي شب نميمونم مگه اينكه شوهرم گير بده چون واقعا درك ميكنم چه سخته مهمون فقط يه وعده احترام داره و عزيزه

وای واقعا سخته. من چند روز پیش مهمون داشتم یعنی میمردم که صبح بیدار شم واسشون صبحانه آماده کنم 

جا پهن كردنه ،صبحونه س ،غذا و مكافاتاش حالا ادم بچه نداشته باشه ميگذره ولي با بچه كوچيك كلا خونه ميريزه به هم 

شما ها چقد تنبلید اتفاقا من دوس دارم مهمون بیاد شب بمونه خونمونه  تعجب کردم  غریبه که نمیم ...

خوش به حالت كه انقد زرنگي والا ،من فقط با مامانم راحتم شب خونم بمونه و بس