2777
2789
عنوان

شمام مث منين؟

343 بازدید | 47 پست

شمام وقتي مهمون مياد خونتون و شب ميمونه خونه زندگيتون بهم ميريزه ؟😢واااي كه چه سخته همزمان هم ميزبان بود هم اينكه خونه رو جم و جور نگه داشت 😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ من بدون مهمونم همه جا بهم ریزه یه کوچولو دارم ک عین سونامی یه دقه ای همه چیو میریزه بهم و میشه وسط بازی میکنه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

اره والا مخصوصن اگه بچه کوچیک داشته باشه واویلاس هی اشغال میریزه هی بایدبهش بگی نکن دست نزن وای کلافه میشم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

وای من خیلی بدم میاد مهمون شب بمونه خونمون ازدواج کنم وقتی نزدیکای شب شه همه رو از خونه میندازم بیرون😂😂

همه ما یک بار پرسیده ایم چرا؟! و شنیده ایم چون دختری !   

اره خونه کلا عوض میشه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بله ..دوشنبه مهمون داشتم کلا ی شب موندن .تا الان دارم جمع میکنم ..

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞