2777
2789
عنوان

رفتم سونو بدم چک کنم خودمو ....

339 بازدید | 43 پست

چون بالای جای سزارینم درد داشتم ..بهم گفت باید عمل بشی ایقدر گریه کردم..اندومتروز فک کنم اسمش بود..ترسیدم ی جا دیگ رفتم برا سونو داخلی گفت رحمت سالم سالم چیزی نیست..بعد از رو سونو کرد گفت اره ی توده ک مشکلی نداره اما خوب باید عمل بشه..خیلی ترسیدم کی ایجوری شده؟؟فردا جواب سونو نشون ی متخصص بدم..گفت از جای سزارین مثل گوشت اضاف ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم..چیه دقیق؟؟

وقتی سلولهای رحم تو یه جایی غیر از رحم رشد کنن به این بیماری آندومتریوز میگن.بیماری که باعث پریودهای سنگین و دردناک احساس درد و سنگینی توی لگن و شکم،خونریزی زیاد پریود خصوصا از روز دوم سوم به بعد،چسبندگی لوله های فالوپ و...علائمش هست.این بیماری اگر پیشرفت کنه باعث نازایی میشه و برای کنترلش دکترا قرص ال دی میدن یا توصیه میکنن که باردار بشی.ولی تا زمان یائسگی معمولا قابل درمان نیست و اگر خیلی پیشرفته بشه و دردهای زیاد ایجاد کنه رحم رو کلا خارج میکنن

وقتی سلولهای رحم تو یه جایی غیر از رحم رشد کنن به این بیماری آندومتریوز میگن.بیماری که باعث پریودهای ...

خوب مال شما چ مرحله ای..بنظرت چ کنم گفت ۵ سانت فکر کنم..

خونریزی دارم تو پریودیام همیشه ی مدل بوده اما.همیشه هم منظم بود ..ی بچه دارم‌من..فکر کردم از سزارین که..

مال من هنوز خفیفه در حد چندتا نقطه کوچیک و چون بچه ندارم خیلی سریع میخوام اقدام کنم چون احتمالا یکی از لوله هام رو مسدود کرده.عملش لاپاراسکوپیه اصلا سخت نیست نگران نباش اما اصلا پشت گوش ننداز نذار پیشرفت کنه.و این رو هم بدون که با یکبار عمل همه چیز تموم نمیشه.و هرچندسال یکبار دوباره مجبوری عمل کنی چون دوباره عود میکنه.اما اگر دیگه بچه نمیخوای نگران نباش چون این بیماری تاثیر سوء رو بارداری میذاره

مال من هنوز خفیفه در حد چندتا نقطه کوچیک و چون بچه ندارم خیلی سریع میخوام اقدام کنم چون احتمالا یکی ...

خدا لعنتش کنه خوب چرا برمیگرده این چ دردیه خوب😭😭😭من امروز مردمو زنده شدم از ترس‌.اگ بخواد برگرده ک چ فایده داره

مال من هنوز خفیفه در حد چندتا نقطه کوچیک و چون بچه ندارم خیلی سریع میخوام اقدام کنم چون احتمالا یکی ...

عمل باز یعنی*؟؟تورو خدا کامل بگو دارم دق میکنم

خدا لعنتش کنه خوب چرا برمیگرده این چ دردیه خوب😭😭😭من امروز مردمو زنده شدم از ترس‌.اگ بخواد برگرده ...

متاسفانه بیماری خیلی بدیه.اصطلاحا بهش میگن سرطان خوش خیم.بعد از عمل هرچندماه یکبار حتما برو سونو بده مطمئن بشی که دوباره عود نکرده.غذاهای گوشتی مخصوصا گوشت قرمز کم مصرف کن.نوار بهداشتیت رو تند تند عوض کن.سعی کن بهش فکر نکنی فکر کن کیسته اصلا پیش همسرت نگو که دقیقا چیه مشکلت