چون بالای جای سزارینم درد داشتم ..بهم گفت باید عمل بشی ایقدر گریه کردم..اندومتروز فک کنم اسمش بود..ترسیدم ی جا دیگ رفتم برا سونو داخلی گفت رحمت سالم سالم چیزی نیست..بعد از رو سونو کرد گفت اره ی توده ک مشکلی نداره اما خوب باید عمل بشه..خیلی ترسیدم کی ایجوری شده؟؟فردا جواب سونو نشون ی متخصص بدم..گفت از جای سزارین مثل گوشت اضاف ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی سلولهای رحم تو یه جایی غیر از رحم رشد کنن به این بیماری آندومتریوز میگن.بیماری که باعث پریودهای سنگین و دردناک احساس درد و سنگینی توی لگن و شکم،خونریزی زیاد پریود خصوصا از روز دوم سوم به بعد،چسبندگی لوله های فالوپ و...علائمش هست.این بیماری اگر پیشرفت کنه باعث نازایی میشه و برای کنترلش دکترا قرص ال دی میدن یا توصیه میکنن که باردار بشی.ولی تا زمان یائسگی معمولا قابل درمان نیست و اگر خیلی پیشرفته بشه و دردهای زیاد ایجاد کنه رحم رو کلا خارج میکنن
خوب مال شما چ مرحله ای..بنظرت چ کنم گفت ۵ سانت فکر کنم..
مال من هنوز خفیفه در حد چندتا نقطه کوچیک و چون بچه ندارم خیلی سریع میخوام اقدام کنم چون احتمالا یکی از لوله هام رو مسدود کرده.عملش لاپاراسکوپیه اصلا سخت نیست نگران نباش اما اصلا پشت گوش ننداز نذار پیشرفت کنه.و این رو هم بدون که با یکبار عمل همه چیز تموم نمیشه.و هرچندسال یکبار دوباره مجبوری عمل کنی چون دوباره عود میکنه.اما اگر دیگه بچه نمیخوای نگران نباش چون این بیماری تاثیر سوء رو بارداری میذاره