2777
2789
عنوان

درددل

89 بازدید | 9 پست

چرا خدا یهویی همه جور بدبختی رو فقط واسه ی خونواده میاره دارم ب عدالتش شک میکنم هرچیم دعا میکنم هیچ تاثیری نداره واقعا چرا مگه بزرگی گناهامون چقد بوده ک متستحق این زندگی هستیم

مگه چی شده عزیزم ؟ چه اتفاقایی براتون افتاده؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط به یه نتیجه رسیدم اونم اینه که برای خداوند بزرگترین گناه ظلم به نفسه یعنی کسی که به خودش ظلم می کنه و خودش رو دست کم میگیره بدترین بلاها سرش میاد حتی اگه در حق مردم فرشته باشه بگردین ببین کجا در زندگیتون بخاطر دیگران به خودتون فشار آوردین و از حقتون گذشتین

دوم هم صدقه ندادنه که خیلی اثر داره روی نزول بلاها

اینا تجربیات من بودن 

مگه چی شده عزیزم ؟ چه اتفاقایی براتون افتاده؟

خلاصه شو بگم از وقتی یادمه ی روز از صب تا شبشو کامل خوشحال نبودم دیگه جوری شدم ک روز ب روز بیشتر از خدا فاصله میگیرم انگار ما جزو بندهاش نبودیم

من فقط به یه نتیجه رسیدم اونم اینه که برای خداوند بزرگترین گناه ظلم به نفسه یعنی کسی که به خودش ظلم ...

حرفاتو قبول دارم ولی تا جایی ک تونستیم از صدقه دادن دریغ نکردیم نمیخام منتشو رو سر خدا بزارم ولی هیچوقتم گشایشی تو زندگیمون ندیدیم

خلاصه شو بگم از وقتی یادمه ی روز از صب تا شبشو کامل خوشحال نبودم دیگه جوری شدم ک روز ب روز بیشتر از ...

خوب عزیزم شاید خدا امتحانت میکنه ؟ من خیلی هارو دیدم بدبختی پشت بدبختی داشتن ینی بدبخت تر از اینا ندیدم من الان خداروشکر اون مانع های سختی رو کنار گذاشتن ... ادم با ادم فرق میکنع دیدگاه هر کس فرق میکنه یکی میبینه با تمام مشکلات خم به ابروش نمیاد ولی یکی دیگع سر یه مشکل کوچیک کمرش خم میشه ... عزیزم محکم باش به خودت تلقین نکن دوست ندارم مثل مامان بزرگ ها نصیحت کنم اما همیشه توکلت به خدا باشه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
خوب عزیزم شاید خدا امتحانت میکنه ؟ من خیلی هارو دیدم بدبختی پشت بدبختی داشتن ینی بدبخت تر از اینا ند ...

اخه ما تقریبا ۳۰ سال هس ک این وضع خونوادمونه تا کی مامان بدبختم  باید امتحان بشه ما ب جهنم 

اخه ما تقریبا ۳۰ سال هس ک این وضع خونوادمونه تا کی مامان بدبختم  باید امتحان بشه ما ب جهنم  ...

انشاالله که مشکلتون حل میشه گلم 😍