2777
2789

من از هفته 19 تکوناشو حس کردم. خیلی دقت میکردم. الانم وروجکم تکوناش خیلی بیشتر شده. همیشه یکم بعد غذا نیم خیز دراز میکشمو لباسمو میدم بالا و تکوناشو میبینم و دلم غش میره. قشنگ شکممو لگد میزنه. صبحا ک تکون میخوره و بیدارم میکنه قشنگ ترین شروع یه روزه برام. 

البته دیروز اشتهای غذا نداشتم و زیاد غذا نخوردم اونم زیاد تکون نمیخورد. شب نشستم اینقد گریه کردم. ب خودمم قول دادم دیگه هر طوری شده شکمم سیر باشه تا پسرمم انرژی داشته باشه

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زود حس كردي من از ٢٥هفته اي حس كردم

من خیلی دقت میکردم. 5 ماهم ک پر شد با اضافه وزنم استراحتمم بیشتر شد خیلی باهاش حرف میزدمو اهنگ و قصه میخوندم اونم واکنش نشون میداد. 

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
من خیلی دقت میکردم. 5 ماهم ک پر شد با اضافه وزنم استراحتمم بیشتر شد خیلی باهاش حرف میزدمو اهنگ و قصه ...

اخیی چه قشنگ😍

منم از هفته ۱۹ یه چیزای ضعیفی حس میکردم الانکه هفته بیستم قویتر شده ولی تعدادش خیلی زیاد نیست بیشتر اوقات وقتی ناهار میخورم دراز میکشم تکون میخوره

الانم دراز کشیدم هی اون پایین تکون میخوره نمیدونم چرا نمیاد بالا

مال شما پایینه یا بابا؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
اخیی چه قشنگ😍 منم از هفته ۱۹ یه چیزای ضعیفی حس میکردم الانکه هفته بیستم قویتر شده ولی تعدادش خیلی ...

واسه من بین ناف و خط رویش زایده هاست. البته بیشتر نزدیکه نافه. الان ینی باید کجا باشه؟مال منم خطرناکه؟

فدای تو عزیزم. 

الهی که نی نیت سالمو سلامت به دنیا بیاد و عمر طولانی و باعزت داشته باشه

عزیزم لطفا برا من دعا کن هرچی زودتر پسرم دوباره بیاد  تو دلم و برام بمونه 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
الهی که نی نیت سالمو سلامت به دنیا بیاد و عمر طولانی و باعزت داشته باشه عزیزم لطفا برا من دعا کن هر ...

چشم عزیزم. حتما برات دعا میکنم. 

چن ماهه سقط شد؟

چشم عزیزم. حتما برات دعا میکنم.  چن ماهه سقط شد؟

ممنونم عزیزم.امروز باز یادش افتادم دلم براش تنگ شده

5 ماهه بودم که 1خرداد از دستش دادم

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
ممنونم عزیزم.امروز باز یادش افتادم دلم براش تنگ شده 5 ماهه بودم که 1خرداد از دستش دادم

الهییی. 5 ماه تو شکمت بود😢 بازم متاسفم عزیزم. انشالله زودی باردار شی.

چرا سقط شد؟

الهییی. 5 ماه تو شکمت بود😢 بازم متاسفم عزیزم. انشالله زودی باردار شی. چرا سقط شد؟

ممنونم دوستم.بله تازه 1روز بود رفته بودم تو ماه 5. دلیل سقط مشخص نشد فک کنم بخاطر عفونت ادراری بود یا یبوست شدیدی که داشتم باعث شد کیسه آبم یهو ترکید

ممنونم دوستم.بله تازه 1روز بود رفته بودم تو ماه 5. دلیل سقط مشخص نشد فک کنم بخاطر عفونت ادراری بود ی ...

😢😢😢