بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله من لابیاپلاستی رو پیش دکتر زهرا سیفی انجام دادم خیلی راحت بود به نظرم . مراقبت های بعدش هم خیلی سخت نبود و زود از جام پاشدم. چند روز بعدشم رفتم سرکار مشکلی برام پیش نیومد
من سفید کردن با لیزر آنجلا انجام دادم خیلی لیزر خوبیه و واقعا نتیجه گرفتم. دکتر سمیه یگانه با این لیزر کار می کنه. شمارش می تونید از 118 بگیرید یا از توی نت بردارید.
من ناحیه تناسلیم خیلی تیره است و همین باعث شده که روی اعتماد به نفسم تاثیر منفی بزاره و نتونم با همسرم رابطه داشته باشم برای همین هم می خوام سفید کردن واژن بالیزر انجام بدم خواستم بپرسم اینجا کسی هست که پیش دکتر فریبا خطیر رفته باشه یکی از دوستام رفته پیشش راضی بوده ولی خودم می خوام برم ولی می ترسم می خوام مطمئن بشم
عزیزم من خودم لابیاپلاستی با لیزر رفتم پیش دکتر الهه ثناگو و خیلی راضی بودم واقعا از کارش راضیم چن خیلی خوب شده و متقارن واقعا خدا خیرش بده قبل از عملم نمی تونستم یه لباس تنگ بپوشم انقدر که لابیاهام بزرگ بود و اذیت می شدم
عزیزم من خودم لابیاپلاستی با لیزر رفتم پیش دکتر الهه ثناگو و خیلی راضی بودم واقعا از کارش راضیم چن خ ...
من زایمان کردم خیلی ناحیه تناسلیم بد جور شده و شل شده و اصلا خیلی بدم میاد و دارم اذیت میشم بهم چند تا دکتر معرفی کردن و یکیش دکتر ثناگو بوده اومدم اینجا بپرسم ببینم چه جوریه اینجوری که گفتی میرم مشاوره کنم برم ببینم چه جوریه مرسی که از نظرت عزیزم
من زایمان کردم خیلی ناحیه تناسلیم بد جور شده و شل شده و اصلا خیلی بدم میاد و دارم اذیت میشم بهم چند ...
من خودم پیش دکتر افصحی انجام دادم.نه درد داشت.نه مشکلی برام پیش اومد بعد عمل.حتی همراه هم گفتن نمیخواد.خودم رفتم و اومدم.خیلی دکتر ماهیه.حتما برو پیششون.فردیس هستن