2777
2789
عنوان

سيسموني

166 بازدید | 15 پست

واس سيسموني چقد سرمايه اوليه لازمه؟ ٥ تومن كافيه واس يه مغازه كوچيك؟ اول كاري چيا از تركيه بياريم خوبه؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ترکیه جنساش گرون شده .من اینجام قیمتاش مخ ادم سوت میکشه

پاساژاي عمده فروش هستن اونام گرون شده؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
ن بابا ترکیه جنساش گرون شده .من اینجام قیمتاش مخ ادم سوت میکشه

نفري چن كيلو بار ميشه آورد؟ ٣٠ كيلو؟ 

5 میلیون بخوایی مغازه بزنی؟

چون از عمده فروشي ميخواييم بيارييم فك كردم ٥ تومن به بالا بشه آورد شوهرم اولين بارشه ك ميخواد فروشندگي كنه هنوز تجربه نداريم

چون از عمده فروشي ميخواييم بيارييم فك كردم ٥ تومن به بالا بشه آورد شوهرم اولين بارشه ك ميخواد فروشند ...

عمده فروشی ی جا دیدم ایرانی هم بود صاحبش ولی لبس زیر یود لباس بچه هم بود قیمت ندیدم.سمت شرفیه بود.شهر وان

قبلا لباس یچه یک لیر بود دیروز خرید کردم 5لیر داشت تا 20لیر.

حتما مركز خريد رفتين دوماه پيش شوهرم ٥ ،٦ قلم لباس آورده بود ٩٠ تومن گرفته بود اينجا فقط يه وارمر آستين كوتاه عين هموني ك شوهرم گرفته بود ميدن ٦٠ تومن تازه از عمده فروش هم نگرفته و از مركز خريد  گرفته شنيدم عمده فروشياي ٥ طبقه اينا هسن ك تكم ميدن به قيمت عمده درسته يكم گرون شده ولي اينجام مياري گرون ميدي ديگه

البته ما ك اول كاري زياد نميخواييم سود بگيريم

حتما مركز خريد رفتين دوماه پيش شوهرم ٥ ،٦ قلم لباس آورده بود ٩٠ تومن گرفته بود اينجا فقط يه وارمر آس ...

کدوم شهر بود؟ما شهر وان هستیم.اگه توی شهر وان هست ادرسشو واسم بذار مرسی

کدوم شهر بود؟ما شهر وان هستیم.اگه توی شهر وان هست ادرسشو واسم بذار مرسی

نميدونم كدوم شهره زن داداشم بلده هميشه از اونجا خريد ميكنن جاهاي ديگه هم گفت ميشناسه آدرس گرفتم خصوصي پيام ميدم عزيزم