2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد

316 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. پسر من ۲۰روزشه و شیر خودما میخوره. چند روزه مدفوعش بو میده رنگش همون زرده مثل قبل ولی الآن خیلی بو میده مثل آدم بزرگا. گاز معده هم داره بعضی وقتا. در طی شبانه روز شاید ده بار شکمش کار میکنه بعضی وقتا هم که حجم مدفوعش زیاده بهش فشار میاد و قرمز میشه و خودشم میترسه از مدفوع کردنش. خودم شیر و لبنیات گاوی بعد زایمان نخوردم ی هفته ای هست ماست و دوغ گوسفندی شروع کردم. میوه و سبزیجاتم خیلی دقت میکنم چی بخورم. بنظرتون این وضعیت مال چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاز معدش ک مشکلی نداره مال آروغایی هست ک بعضی وقتا نمیزنه.یا مثلا دوتا آروغ داره یکیشو میگیرین.بوشم مال غذاهاییه ک خودتون میخورین مشکلی نداره که.بقیشو نمیدونم طبیعیه یا نه

ببر دكتر اطفال ازش بپرس بو طبيعي نيست مگه اينكه شير خشك بخوره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ببر دكتر اطفال ازش بپرس بو طبيعي نيست مگه اينكه شير خشك بخوره

نه بابا همه بچه ها مدفوعشون بو داره یچیزه عادیه 

من واسه دلدرد های دخترم برئم اینها طبیعیه دردهایی که حتی دحترم گریه میرد  شدید تا 3 ماهگی از بین میره 

مادر های شیرده نباید استرس داشته باشن چون رو دلدرد نوزاد تاثیر مستقیم داره 

من شربت اهورا بیبی بهش دادم خیلی عالی بود 

دکترهای دیگه بردم هزااارتا شربت مسهل و بیبی کر و ....   

هیچکدوم اندازه این شربت اثر نداشت 

و اینکه برای رفع نفح بچه و خودت عرق نعنا بخور ولی چون گرمیه خیلی شدیده سعی کن خنکی بخوری

ممنون. ی سوال دیگه باد گلو را چیکار کنم راحت بزنه وقتی شیر میخوره و میخوابه دیگه هرکاری میکنم نمیزنه. بعد بعضی وقتا شیر بالا میاره تو خواب. چون گردن نگرفته میترسم بندازمش سر دستم به پهلو میزارم رو دستم و میزنم پشتش. بعضی وقتا میزنه بعضی وقتا هم نه هرچقدر تلاش میکنم بی فایده است.

دوغ وماست ونخور خودش باعث میشه بچه ترش کنه وبالا بیاره زور زدن وقرمز شدنش هم فک کنم طبیعیه دخترمنم همینجوره.اروغش هم سرشو بزاری رو شونت راحته دخترمنم بعضی وقتا نمیزنه وقتی خوابیدبعد بیدارشد برای شیر اول اروغش رو میگیرم بعد شیرش میدم

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
دوغ وماست ونخور خودش باعث میشه بچه ترش کنه وبالا بیاره زور زدن وقرمز شدنش هم فک کنم طبیعیه دخترمنم ه ...

وای خوب هوا گرمه خیلی تشنه ام میشه همش نمیتونم آبمیوه یا آب بخورم که. حداقل دوبارشا دوغ میخوردم. بعد بجای اینا چی بخوریم پس واسه تامین کلسیم بدن. آدم استخون درد میگیره که. 

وای خوب هوا گرمه خیلی تشنه ام میشه همش نمیتونم آبمیوه یا آب بخورم که. حداقل دوبارشا دوغ میخوردم. بعد ...

من از ترس بالا اوردنش نمیخورم😢قرص کلسیم دی میخورم 

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
من از ترس بالا اوردنش نمیخورم😢قرص کلسیم دی میخورم 

وای چند روزی بچه منم بالا آورد شیرا. بردمش دکتر گفت رفلاکس داره. شربت رانیتیدین و قطره متوکلوپرامید و پدی لاکت داده الآن ۴روزه بهش میدم ولی زیاد فرقی نکرده. بعد از شرخوردنش جرات ندارم تکونش بدم. بادگلو هم نمیزنه دیگه. دکترم گفت دیگه لبنیات نخور تا ی هفته بعد یکی یکی اضافه کن به غذا ببین چی میشه. شبا هم خیلی بدخواب شده اصلا نمیخوابه. همش سینه به سینه میشه. داغون شدم دیگه از بیخوابی و خستگی. چیکار کنم حداقل شبا بخوابه؟

وای چند روزی بچه منم بالا آورد شیرا. بردمش دکتر گفت رفلاکس داره. شربت رانیتیدین و قطره متوکلوپرامید ...

وای خیلی بده درکت میکنم من شبا تا ساعت ۲ روپامه یا دارم راه میرم ک بخابه من لبنیاتم نمیخورم چقد مراعات میکنم باز بالا میاره صبونه تخم مرغ ک نفخ میکنه کره ومربا که شکمش تند تند کارمیکنه نمیدونم چی بخورم کلا تغذیم شده خرما میوه ک نمیشه خورد نفخ میکنه ایشالا ک زود بگذره بشع شش ماهشون 😢😢