2777
2789

اندومتریوز خفیف دارم چسبندگی خفیف یکسالو نیم باردار نشدم

اما همچنان امیدوارم امروز 10سیکلمه داشتم حساب میکردم که 15سیکلم کی میشه یهو

بخودم گفتم چطور اینقدر امیدواری چرا باروان خودت بازی میکنی چرا ناامید نمیشی  

نمیدونم خوبه که ناامید نیستم یا بدآخه خیلیا تواوج ناامیدی باردار شدن

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

تحت درمانم دکتر گفته برو ای وی اف اما من امیدوارم که طبیعی باردار بشم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که امیدوارید ایشالاه خدا زودتر بهتون یه بچه سالم و صالح بده  ببخشید خودتون نمیدونید ...

ممنون خیلی خستم خیلی

بخاطر همون اندومتریوز خفیقی که دارم چسبندگی ایجاد شده که هنوز علت اصلی اندومتریوزو نفهمیدن

شما خفیف بود مال من چسپندگی شدید بود

آندومتریوز هم داشتم و هر ماه کیست عادی هم بود

دکتر گفت اول لاپاراسکوپی باید بشی بعد لوله هاتو در بیاری بعد آی وی اف شی

نصف سیکل آی وی اف رو هم رفتم ولی به آمپولا حساسیت نشون دادم و التهاب تیروئید گرفتم

همسرم نذاشت برم دیگه

بعد ۶ ۷ ماه که کاملا ناامید بودم و رابطه های خیلی نامنظم و بدون هدفی هم داشتم باردار شدم

معجزه بود

البته سقط شد ولی تقصیر خودم بود چون باور نمیکردم و خیلی استرس داشتم میگفتم یه جای کار میلنگه،من از دستش میدم چون دکتر گفته تو باردار نمیشی

همه چیش خوب بود،آزمایشهای بتا منظم بالا میرفت قلبش خوب کار میکرد

ولی انقدر این استرس و فکرای منفی تو روح و روانم رسوخ کرد که آخرم قلبش از کار افتاد

پس شما هم امیدوار باش

ممنون خیلی خستم خیلی بخاطر همون اندومتریوز خفیقی که دارم چسبندگی ایجاد شده که هنوز علت اصلی اندومتر ...

عكس رنگي گرفتي؟! علايمي هم داشتي؟!

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
ممنون خیلی خستم خیلی بخاطر همون اندومتریوز خفیقی که دارم چسبندگی ایجاد شده که هنوز علت اصلی اندومتر ...

همین جوری امیدوار فک کن میشه بلاخره 

استرس بدترش میکنه 

به قول دوستمون علم خیلی پیشرفت کرده جای نگرانی نداره 

شما خفیف بود مال من چسپندگی شدید بود آندومتریوز هم داشتم و هر ماه کیست عادی هم بود دکتر گفت اول لا ...

واقعا معجزه بوده ان شاا...خدابازم بهتون معجزه شو نشون بده وبهتون ببخشه

عكس رنگي گرفتي؟! علايمي هم داشتي؟!

آره عکس رنگی گرفتم ولوله هام باز بودن مشکلی نبود فقط تو ca125 توئی آز هورمونیم یکم بالا وبد دکتر مشکوک شد به اندومتریوز یه سونو تشخیص آندو دادم معلوم شد آندو خفیف دارم

الانم دکتر عارفی بهم معرفی کردن میگن خیلی عالیه ولی هنوز موفق نشدم وقت بگیرم منشیش میگه اخر مرداد زنگ بزن موندم منتظر بمونم برم پیش عارفی یا برم کلینیک ناباروری ابن سینا 

باردار نشدم یه قسمت قضیه اس بیشترش اینکه کجابریم چکار کنیم

الانم دکتر عارفی بهم معرفی کردن میگن خیلی عالیه ولی هنوز موفق نشدم وقت بگیرم منشیش میگه اخر مرداد زن ...

عزیزم من هم با کیست آندوی 5سانتی با اقدام اول باردار شدم.دکترا به من گفتن فقط عمل اما من شنیده بودم 6تا8ماه باید اقدام طبیعی کردو اگه نشد به چسبندگی و اینا مشکوک شد.فعلن هیچکاری نکن و خودتو همسرت رو تقویت کن و اقدام کن هرماه.ایشالا ک میشی.اینم بدون با عمل ممکنه ذخیره تخمدانت پایین بیاد و ممکنه به تخمدانت تو عمل آسیب بزنن.تازه عمل درمان اندو نیست و بعد عمل خیلیا اندوشون عود کرده.پس حالا که اندوت دردناک نیست کاری بهش نداشته باش و فعلن به اقدامت ادامه بده ایشالا که باردار میشی.بارداری بهترین راه پسرفت و گاهی از بین رفتن اندو هست.

شاید در جهانی دیگر….

عزیزم من هم با کیست آندوی 5سانتی با اقدام اول باردار شدم.دکترا به من گفتن فقط عمل اما من شنیده بودم ...

بله اینو شنیدم با عمل ذخیره تخمدان میاد پایین منم 33سالمه 

الان همه امیدم اینه طبیعی باردار بشم من خیلی استرسی م بشدت هم از امپول میترسم حس میکنم شرایط آی وی اف واقعا برای من پر از ترسو استرسه

بله اینو شنیدم با عمل ذخیره تخمدان میاد پایین منم 33سالمه  الان همه امیدم اینه طبیعی باردار بش ...

ایشالا به اونجا نمیکشه نگران نباش.شما همینکه امیدواری و میدونی میشی یه قدم جلویی.من به شدت استرسی و منفی بافم.البته این کیست اینطورم کرد چون منم هیچ دردو مشکلی نداشتم و یهو شوک شدم.همسرت مشکلی برا درمان و آی وی اف نداره؟

شاید در جهانی دیگر….

ایشالا به اونجا نمیکشه نگران نباش.شما همینکه امیدواری و میدونی میشی یه قدم جلویی.من به شدت استرسی و ...

من تکلیفم با خودم روشن نیست یه بار گفتم میخام از عارفی وقت بگیرم برم پیشش خیلی تعریفشو شنیدم ولی وقتم میشه 2-3ماه دیگه ولیا زش مطمئنم 

فرداش گفتم زنگ زدم ابن سینا وقت گرفتم همسرم بیشتر میگه هی این شاخه به اون شاخه نپر خودتو گیج نکن اگه تصمیمت عارفی صبر چند ماه ببین چی میگه ما جفتمون ترجیحمون اینه کار به ای وی اف نکشه اما اگه مجبور باشیم کاری نمیشه کرد