2777
2789
عنوان

کسی هست مث من باشه؟

150 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها کسی هست مث من هر ماه دقیقا ی زمان مشخص معمولا هم پانزده و شانزده سیکل ماهیانه ش درد پهلو سمت راست یا هردو داشته باشه چند ماهه من اینجوری شدم طوری درد میکنه ک فقط باید دراز بکشم،کسی نمی دونه علتش چیه

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

سلام ایشالله خدابه شما سلامتی وتندرستی بده سوالتونو باقسمت کلینیک نینی سایت مطرح کنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ایشالله خدابه شما سلامتی وتندرستی بده سوالتونو باقسمت کلینیک نینی سایت مطرح کنید

من ک هر وقت سوال گذاشتم جواب درستی نگرفتم بخدا

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

من همیشه یه هفته قبل از پری درد پهلو دارم همش پهلوم تیر میکشه مخصوصا وقتی سرپا وایمیستم همیشه هم همینجوری بوده تا پری بشم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

ینی امشب باید اقدام داشته باشم ؟چون طوری درد میکنه ک کمر و قسمت پایین شکم جایی ک موقع پریود سفت میشه عین سنگ سفت شده

من همیشه یه هفته قبل از پری درد پهلو دارم همش پهلوم تیر میکشه مخصوصا وقتی سرپا وایمیستم همیشه هم همی ...

ن من فقط دو روز اینجوری میشم دیگه خوب میشه تا ماه بعد همون موقع

ن من فقط دو روز اینجوری میشم دیگه خوب میشه تا ماه بعد همون موقع

من هر وقت اینجوری میشم یعنی پری نزدیکه معمولا هم یه هفته طول میکشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من ک هر وقت سوال گذاشتم جواب درستی نگرفتم بخدا

توی کلینیک نینی سایت سوالتون رامطرح کردید که جواب درست نگرفتید؟

یااینکه اینجا تاپیک زدید وجواب درست نگرفتید؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بداخلاقی نکن 

اول اینکه آروم باش من درست ترین جواب را بهت دادم 

اینکه بهت گفتم برو توی کلینیک سوالتو بپرس دلیلش این بودکه اونجا پزشک وجودداره به راحتی میتوتی دقیق ترین جواب را بهت بگن

هرچی که کاربرا الان توی این تاپیک بهت گفتن همش حدس وگمان هست اینا پزشک نیستن شما باید با یه پزشک متخصص زنان مشورت کنی خانوم

بزار خیالتو راحت کنم 

ازتاپیکای نینی سایت جوابِ درست درنمیاد درمسائل پزشکی 

آدم وقتی عضو نینی سایت باشه وسواله پزشکی داشته باشه سوالشو توی قسمت کلینیک مطرح میکنه به بالای صفحه دقت کنید نوشته کلینیک 

اکثراً کاربرا سوالای پزشکی را ازکلینیک میپرسن 

بزار خیالتو راحت کنم  ازتاپیکای نینی سایت جوابِ درست درنمیاد درمسائل پزشکی  آدم وقتی عضو ...

عزیزم منم چندین باره سوالای مختلف از بخش کلینیک پرسیدم و میدونم کجاس و میگم که جواباشون خیلی مختصر و آخرشم به این ختم میشه که باید بری دکتر متخصص عزیزم عصبانی نیستم و عصبی جوابتو ندادم نگای موضوع من بنداز می خوام بدونم کسی هم مث من هست یا نه طبیعیه یا نه شما گفتین برو کیلینیک منم چیزی که برام پیش اومده رو گفتم من ک تا حالا جواب کامل یا نتیجه بخشی نگرفتم

عزیزم منم چندین باره سوالای مختلف از بخش کلینیک پرسیدم و میدونم کجاس و میگم که جواباشون خیلی مختصر و ...

حق باشماست خانوم 

چون کلینیک سه روز طول میکشه تاجواب بدهد