asal_i مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان کیا مث من تنهان😔 | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 56 پست من واقعا خیلی احساس تنهایی میکنم.خواهر بردار ندارم. پدر مادرمم همش سرکار.با فامیلم رفتو امد نداریم.😢 کسی مث من هس؟شبا همش فکرو خیال میکنم.. حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/04/02 | 00:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atenuu عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 935 من خواهر برادر دارن مامان بابامم همش تو خونه ان رفت امد هم داریم با بقیه اما شبا بازم فکرو خیال میاد سراغت و یا احساس تنهایی میکنی اکثرا اینطورین حساس نشو بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 دوست ؟؟؟ ندارم.در حد مجازی و باشگاهن😔 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 من خواهر برادر دارن مامان بابامم همش تو خونه ان رفت امد هم داریم با بقیه اما شبا بازم فکرو خیال میاد ... اخه من فکر میکنم اگ خدانکرده اینا نباشن.چکار میخوام بکنم.شما باز امیدت ب خواهر برادرته حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51283 عاقا منم تنهام 😔 بچم ک میخابه خیلییییی تنهام 😢 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
golbarg97 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 2578 عزیزم دوره من انقدرشلوغه که دلم برا خودم میسوزه..برای همه اطرافیانم انرژی مثبتم ..دردل میکنن برام..اشکاشونو پاک میکنم من.. ولی فقط خدامیدونه که دلم خوووونه..😢تنهایی خونه پدری خیلی هم میچسبه..قدر بدون...سرتو گرم کن ..کلاسای مختلف برو... 😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51283 همیشه تنها...😢😢😢😢😢😢😢 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 دوست چی؟ برو تو اکیپای دوستی محصل یا دانشجو یا شاغل؟ هیچکدوم.تنها جایی ک میرم باشگاس.اونم بگم متاسفانه زیاد اجتماعی نستم.نمیتونم باکسی دوس شم😔 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ضحی1396 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 9460 ولی دوستای نی نی سایتی واقعآ ماهن خیلی خوبن بدون حسادت و دلسوزانه در هر زمینه ای راهنمایی می کنن از خواهرم بهتر و دلسوزترندوستتون دارم دوستای خوبم😙😙😙
golbarg97 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 2578 ولی دوستای نی نی سایتی واقعآ ماهن خیلی خوبن بدون حسادت و دلسوزانه در هر زمینه ای راهنمایی می کنن از ... ماهم تو رو دوست داریم...دوست جوونی...😊❤❤❤❤ 😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51283 ولی دوستای نی نی سایتی واقعآ ماهن خیلی خوبن بدون حسادت و دلسوزانه در هر زمینه ای راهنمایی می کنن از ... دل ب دل رااااه داره نازنین 💝💝💝💝💝 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی