2777
2789
عنوان

کیا مث من تنهان😔

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر برادر دارن مامان بابامم همش تو خونه ان رفت امد هم داریم با بقیه اما شبا بازم فکرو خیال میاد سراغت و یا احساس تنهایی میکنی 

اکثرا اینطورین حساس نشو

بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند 
من خواهر برادر دارن مامان بابامم همش تو خونه ان رفت امد هم داریم با بقیه اما شبا بازم فکرو خیال میاد ...

اخه من فکر میکنم اگ خدانکرده اینا نباشن.چکار میخوام بکنم.شما باز امیدت ب خواهر برادرته

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

عزیزم دوره من انقدرشلوغه که دلم برا خودم میسوزه..برای همه اطرافیانم انرژی مثبتم ..دردل میکنن برام..اشکاشونو پاک میکنم من..

ولی فقط خدامیدونه که دلم خوووونه..😢

تنهایی خونه پدری خیلی هم میچسبه..قدر بدون...سرتو گرم کن ..کلاسای مختلف برو...

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
دوست چی؟ برو تو اکیپای دوستی محصل یا دانشجو یا شاغل؟

هیچکدوم.تنها جایی ک میرم باشگاس.اونم بگم متاسفانه زیاد اجتماعی نستم.نمیتونم باکسی دوس شم😔 

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ولی دوستای نی نی سایتی واقعآ ماهن خیلی خوبن بدون حسادت و دلسوزانه در هر زمینه ای راهنمایی می کنن از ...

ماهم تو رو دوست داریم...دوست جوونی...😊❤❤❤❤

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
ولی دوستای نی نی سایتی واقعآ ماهن خیلی خوبن بدون حسادت و دلسوزانه در هر زمینه ای راهنمایی می کنن از ...

دل ب دل رااااه داره نازنین 💝💝💝💝💝

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی