مامانای گل و با تجربه ممنون میشم کمکم کنید فردا با یک هفته تاخیر پسر گلم واکسن هجده ماهگی باید بزنه ممنون میشم بگید چکار کنم قبلش بعدش اروم شه خیلی درد داره خواهش میکنم تجربه ای دارید بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی دیگه نیست تجربه داشته باشه اخه میگن بچه ها باهم فرق دارند
منم سه شنبه برای دخترم زدن...راحترین واکسن بود قبل رفتن استامینفون دادم بعد واکسن گذاشتم راه بره اخر شب یه کوچولو تب کرد یکم پاش درد میکرد..روز بعدش کاملا خوب بود حتی استامینفونم ندادم
وای جدی میگی انقد که منو ترسوندن بخدا همش غصه میخورم واسه پسرم عزبزم قبل رفتن چند قطره بدم و به دست ...
اره منم میترسیدم بهداشت خیلی گقت واکسن سنگینی اما راحترین واکسن بود....یکی به دستش زدن که اصلا متوجه نشد یکی به پاش زدن که گریه کرد ....من حتی کمپرسم نزاشتم...بستگی به وزنش داره اگه قطره میخوره دو برابر وزن اگه شربت نصف وزن به سی سی...مثلا اگه ده کیلو 5سی سی شربت بده یا 20قطره ...اگه هم شربت و قطره نمیخوره و بالا میاره یه شیاف 125