2777
2789

سلام دوستای خوبم؛چند تا سوال داشتم راجع به زایمان طبیعی که ممنون میشم جواب بدید👩

اول اینکه تو چه هفته ای معلوم میشه که توانایی زایمان طبیعی رو داریم؟

دوم اینکه از هفته چندم دهانه رحم باز میشه که آمادگی زایمان طبیعی بوجود بیاد؟

سوم اینکه هزینه آزاد زایمان طبیعی چقدره؟و چه بیمارستانهای دولتی خوبه؟

و آخری اینکه آمادگی لازم واسش چیه؟

مرسی از خانومایی که جواب بدن

🌸خدایا شکرت🌸

من اصلا دکترم هیچ وقت معاینه ام نکرد که ببینه برا زایمان چجورم. رفتم بستری شدم و با امپول دردم گرفت

ماه اخر باید ورزش های بارداری بکنی پیاده روی و پله خوبه

و البته ماما همراه عالیه حتما بگیر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که بشینی بدترین چیزه با طبیعی

کلاسای زایمان رو برو و ورزشا رو شروع کن

ماه اخر اناناس زیاد بخور و رو توپ بشین

حتما برا زایمانت مامای همراه ببری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چقدر به مامای همراه پول دادی

من نداشتم اما واقعا لازمه. بیمارستانم اجازه نمیداد دوسال پیش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....