2777
2789

من یه سال پبش بچمو از دست دادم سقط شد الان دیگه بچه نمیخوام ۱سال میگذره از اون ماجرا الان یک هفته ای میشه همش حالت تهوع سرگیجه دارم خواب میرم همش معدم بهم ریخته دل دردم نمیدونم چمه میترسم باردار باشم چون الان تو شرایطی نیستم ک بچه بخوام اینقدر سرگیجه دارم سر امتحام حالم بدمیشه نمیتونه امتحان بدم دارم دیوونه میشم چ کار کنم اشتهامم خیلی کمه میل به غذا زیاد ندارم مخصوصا صبحا نمیتونم صبحونه بخورم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

Baby check😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم اینقدر تهوع دارم ک نگو حالم داره بدمیشه هیچیم نمیتونم بخورم فقط میخوام یه چیز ترش بخورم غذام خیلی کم شده 😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

آخه عزیزم دست ما و تو نیس که اگه کاری که شده باشه شده،دیگه تقصیر هیشکی نیس و باید بشه

😢😢😢من افسردگی دارم هنوز خودمو درمان نکردم اونوقت به موجود بی گناهم پام بسوزه 

ماه پیش همه علایم بارداری رو داشتم همونایی که در بارداری هام هم بود ولی سر موقع پریود شدم ب علایم اعتباری نیس ،

اگه هم باردار باشی اتفاقا اکثر بچه های یهویی خیلی بچه های خوبی میشن حالا نمیدانم حکمتش چیه

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر بحق سیده زینب سلام الله علیها