2777
2789

نمیتونم عکس بذارم به نظر شما کدوم رنگ بهتره؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم قهوه ای هم قشنگ میشه،زرد و قهوه ای یا زرد و سفیدم عالیه

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته

بچه ها منم یه سوال اگه سرویس چوب کرم قهوه ای باشه برای رو تختی و کیف بچه و کلا چیزای دیگه رو قرمز سفید بگیریم بنظرتون قشنگ میشه؟

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻
بچه ها منم یه سوال اگه سرویس چوب کرم قهوه ای باشه برای رو تختی و کیف بچه و کلا چیزای دیگه رو قرمز سف ...

دقیقا مشکل منم همینه که می ترسم کرم قهوه ای با مثلا آبی جور در نیاد 

دوست ندارمم همش قهوه ای بشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا مشکل منم همینه که می ترسم کرم قهوه ای با مثلا آبی جور در نیاد  دوست ندارمم همش قهوه ای ب ...

منم اول میخواستم همه رو کرم قهوه ای بگیرم بعد دیدم زیادی تیره میشه حالا میخوام رو تختی و چیزای دیگه رو انشاالله قرمز سفید بخرم میترسم جالب در نیاد🤔

خدایا بابت تموم نعمت هات شکر🤗 دوستیا بیاید تو همه ی مراحل زندگیمون شاکر خدا باشیم😍🙏🏻