2777
2789
عنوان

وكالت يا ...؟؟!!

78 بازدید | 11 پست

خانما لطفا من و راهنمايي كنين.من ليسانس حقوق دارم و يه مدته دوس دارم بخونم برا وكالت از طرفي مدرك آرايشگري هم دارم و قبلا علاقه داشتم به اين كار.حالا واقعا موندم چكاره بشم ميترسم اينقد بشينم درس بخونم و وكالت برام درامد نداشته باشه.كسي رو ميشناسين كه وكيل باشه؟درامدش چطوره؟آرايشگري شنيدم درامد داره.راهنمايي لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

من کاراموزم ارشدبین الملل هستم

خیلی دوست دارم وکالت و

ولی متآسفانه فعلآدرگیربچه ام هستم

وای یعنی ارزش شغل ماروباارایشگری مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم  من کاراموزم ارشدبین الملل هستم خیلی دوست دارم وکالت و ولی متآسفانه فعلآدرگیربچه ام هس ...

منم بچه دارم ولي دوستم با اينكه بچش خيلي كوچيكه نشست خوند و قبول شد

عزیزم  من کاراموزم ارشدبین الملل هستم خیلی دوست دارم وکالت و ولی متآسفانه فعلآدرگیربچه ام هس ...

شما چطور قبول شدين چقد خوندين؟كلاس هم رفتين يا فقط خودتون خوندين؟

شما چطور قبول شدين چقد خوندين؟كلاس هم رفتين يا فقط خودتون خوندين؟

عزیزم‌خودم خوندم...بیش ازحد علاقه داشتم...یکی ازاشناهام ۱۷سالی هست وکیله اونم بی تاثیرنبود...یک سری کلاس هم رفتم وابسته به ن

مرکز..

خیلی سخت بودولی بالاخره موفق شدم...

ایشالاشماهم همینطورقبول بشی‌

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم بچه دارم ولي دوستم با اينكه بچش خيلي كوچيكه نشست خوند و قبول شد

شماهم ایشالاخداکمکتون کنه حتماقبول میشید.

ممنون دوست عزيز

قربان تو 💟