2777
2789
عنوان

دروغ های تمام نشدنی

182 بازدید | 17 پست

بچه ها این خونواده ی شوهرمن وقتی اومدن خواستگاری گفتن مغازه ای که توش کارمیکنیم جنسش مال شوهرمنه و خونشونم دو طبقه بود که گفتن یه طبقش واسه شوهرمه. الان همه چی عوض شدش! باباش هرجا نشست گفت من خرجشونو میدم،مغازه ی خودمه! درحالیکه جنسای اون مغازه رو چکی میاوردن و چکام ب اسم شوهرم بود. حالام که مغازه ورشکست شده میخوان خونه ی مارو بفروشن بدن جای قرضا و ما بریم مستاجری! چطور وقتی سود داشت مال این بود الان مال پسرشه و فقط دودش تو چشم ما میره! کلافه شدم دیگه

بعضی از این پدر شوهر های منفعت طلب رو باید بگیری خفه کنی انقدر که به آدم بدی میکنن دشمن خونی با آدم اينجوري نمیکنه من خودم هم زخم خورده ام خواهر 

من از آغاز یک پرواز بی احساس میترسم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا  چ بی انصاف  شوهرت چی میگه

هیچی مث ماسته خفه شده. جالبش میدونی کجاس؟ اینکه باباش رفته زن گرفته و شوهر منم تک بچست. میگم یعنی ما بریم مستاجری و اون خانم صاحب خونه زندگی پدرت؟؟!!!!! دیگه مخم نمیکشه

[QUOTE=62470371]هیچی مث ماسته خفه شده. جالبش میدونی کجاس؟ اینکه باباش رفته زن گرفته و شوهر منم تک بچست. میگم یعنی ما ...[/QUOTE

وای  چ حرص درار 😑😑😑😑😑 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
هزارتا مرض گرفتم والا مگه من چندسال زندم بشینم حرص زندگی مسخره ی اینارو بخورم

طلاق. بگیری پشتوانه داری  خیلی سخته ها خوب فک کن 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن