2777
2789
عنوان

تعین جنسیت قبل سونوگرافی

337 بازدید | 10 پست

سلام 

من حدودا هفته دهم بارداری هستم خیلی دوست دارم بدونم بچم دختره یا پسر کسی

میدونه  چطور قبل سنوگرافی میشه فهمید بچه دختر یا پسر خیلی دوست دارم برم سیسمونی بگیرم دلم غش میره ولی نمیزارن برم میگن باید اول بفهمی چیه بعد کسی میتونه کمکم کنه 😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ راهی نیست. قدیمیا میگن شیرین هوس کنی دختره یا صورتت ورم کنه دختره و پسر برعکس. اما همش اشتباهه. فکر کنم شانسی حدس میزدن جنسیت. خواهرام سر بارداری اول میگفتن پسره اما دختر شد . من هم هر هفته علائمم تغییر میکنه. 

تست سوزن انجام بده میگن درسته
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

میگن خانم هایی که چابک وبا انرژی درکارهای روزانه هستن بچه شون پسره وخانم هایی که کم حال وسنگین راه میرن بچه شون دختره.

خانم هایی که صورتشون لک بارداری زده بچه شون دختره

خانم هایی که خیلی خوشگل شده اندبچه شون پسره.

راه دیگریه نفر بدون ان که اطلاع داشته باشی از پشت سرنمک روی سرت با نمکدان بپاشه اگر عکس العمل ناگهانی شما دست کشیدن روی سرباشه بچه دختره ولی اگر روی صورت باشه بچه پسره.

عزيزم حتي ان تي هم ممكنه اشتباه ميكنه،بزار هفته ١٨ آنومالي قطعي ميگه با خيال راحت برو خريد واسش

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

70 درصدجفت های خلفی پسر هستش و قدامی دختر، البته اینا تحقیقات دانشمندان روی جفت نشون داده

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
جفتم خلفی هست و نی نی دختره خواهرم قدامی بود و نینیش پسر

گفتم که اکثریت یعنی 70 درصد اگه تو نت هم بزنی میاد ،شما جز اون سی درصد هستي

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن