2777
2789

سلام خيلي خوشحالم و براي همه كساني كه منتظر فرزند هستن دعا ميكنم و همينطور خدارو شكر ميكنم

داستان از اين قرار كه من اقدام به بارداري كردم و متاسفانه دكتر اولم بسيار پولكي بود و به من چنتا ازمايش داد و در نتيجه گفت تخمدانت كم كاره و بايد لتروزول بخوري و نهايتا تزريق كني تا باردار شي من بيچاره ٣ما خودم و اسير دست اين كردم تا وقتي كه موقع تزريق شد و مادر و خواهرم مخالفت كردن گفتن تازه ٣ماه اقدام كردي نشده و اونم از اول بهت قرص داده اصلا منطقي نيست خلاصه دكترم و عوض كردم و تازه فهميدم اصلا مشكلم تخمك نبود هورمون بود !!!!ازمايش هورمون دادم فهميدم پرولاكتينم بالاست هم زمان دكتر جديد براي همسرم هم ازمايش نوشت كه معلوم شد كم تحركي اسپرم داره

و اينطور بود كه درمان و شروع كردم

گر جان به جان من كني جان و جهان من تويي👶🏻👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اينكه بالا رفتن پرولاكتين ميتونه از كم تحركي باشه كه معمولا خانوماي جوان اوايل ازدواج تو خونه بيكارن و زياد ميخوابن اين ميتونه بد باشه 

دوم دكتر براي من داستينكس تجويز كرد كه من ايرانيشو به اسم كابرگولين گرفتم كه همون هم نتيجه داد حتما نياز نيست خارجي باشه

سوم كم تحركي شوهر

شيره خرنوب شبي يك قاشق پر

گرودو بادوم پسته

نزديكي براي افراد كم ترك جاييك شب درميان دو شب در ميان

كيسه يخ لاي دستمال روي بيضه ها كه يكي از موثر ترينه تا وقتي دماي بيضه ازباقي بدن كمتر شه

كنار گداشتن حمام داغ و سونا و جكوزي

مبارکه خانمی چشم ودلت روشن...الهی بسلامتی بغل بگیریش....میشه بپرسم چندوقته قرص  کابرلین را خوردی؟؟؟من الان ۷هفتس میخورم ولی هیچ تغییری نکرده ترشحاتم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مبارکه خانمی چشم ودلت روشن...الهی بسلامتی بغل بگیریش....میشه بپرسم چندوقته قرص  کابرلین را خورد ...

ممنون عزيزم يك ماه و نيم فكر كنم شما چون ترشح داري بايد ام ار اي غده هيپوفيز بدي هتما پرولاكتينت خيلي بالاس 

عددش حنده