2777
2789

سلام دوستان ب یکی ی پولی دادم حالا بعد ی سال جای پس دادن هی پشت سرم حرف میزنن ک اره فلانی صد بار زنگ زده پولشو خواسته اصن این پول مال ماس اون داره دروغ میگه واییییی داغ کردم اینو شنیدم من فقط چند ماه پیش ی بار اس دادم محترمانه ک اگه دستت پول هست بی زحمت پولمو بیار لازم دارم کلیم معدرت خو اهی کردم حالا جای تشکر این حرفارو میشنوم . حالا خواستم فردا زنگ بزنم بگم ک پولمو بدن ولی از بس اعتماد بنفسم کمه و رودرواسی دارم نمیتونم بزنگم از الان استرس گرفتم میشه یکم قوت قلب بم بدین ک موفق شم تو این راه پررر استرس (مخسره نکنین منو😒)مرسی اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم توي محل كاره قبليم يه روز حقوقم دير ميشد فرداش زنگ ميزدم مديره دفتر

اينكه ديگه قرض دادي داره پررو بازي هم در مياره زنگ بزن بگو من پولمو نياز دارم شماره كارت ميفرستم لطفا برام بريز خيليييي راحت

و خدايي كه به شدت كافيست❤️

پیام نده.زنگ بزن.به تلفن خونه.بگو من به شدت به پولم احتیاج پیدا کردم لطفا حداکثر تا فردا برام بیارین ممنون.

خیلی محکم بدون خنده

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

زنگ بزن اتفاقا به روس بیار بگو فلانی گفته شما همچین حرفی زدید😒

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
من خودم توي محل كاره قبليم يه روز حقوقم دير ميشد فرداش زنگ ميزدم مديره دفتر اينكه ديگه قرض دادي دار ...

چطوری اینقد راحت میتونید اینکارو انجام بدین من سختمه؟

چطوری اینقد راحت میتونید اینکارو انجام بدین من سختمه؟

به اين فكر ميكنم و ميبينم كه اون با كسي تعارف نداره سره پول،واسه همينه كه اصلا به اينجا رسيده منم چيزي بيشتر از حقم نميخوام ،پس لطف نميكنه در حقم و نگفتنم نشونه ي ضعفه خودمه

و خدايي كه به شدت كافيست❤️