سلام خانومها من میخواستم این cd رو برای دخترم تهیه کنم میخواستم بدونم شما دوستای گلم که قبلا استفاده کردین ازش راضی هستین.واقعا مفیده؟میشه در مورد قیمت و تعداد cdهاش و ...بهم یکم اطلاعات بدین ممنون میشم
سلام. من برای پسرم خریدم. 4 ماه و نیمه هست. براش میذارم و واکنش هم نشون میده ولی خیلی علاقه نشون نمیده. به نظر من باید برای بچه ها جالب باشه من از اینجا گرفتم http://www.emaadshop.com/
من پسرم 6 ماهشه هر روز صبح براش می ذارم با اینکه بچه ی بسیار بغلیه ولی حدود 20 دقیقه از جاش تکون نمی خوره و تو بعضی از صحنه هاش می خنده. البته من نخریدم شوهرم از اینترنت دانلود کرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم برای دخترم گرفتم وقتی براش میذارم قشنگ نگاه مینه و معلومه که خوشش میاد . 3 تا جعبه داره که توی هرکدوم حدود 7 تا دی ویدی داره جمعا میشه 21 دی وی دی . ما 50000 تومان خریدم
زندگی حکمت اوست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت