2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 62 پست
تو جاری نیسی عایا😅 روم ب دیوار گلاب ب روتون‌من جاری ام

مجردم ولی برادرش هنو زن نگرفته

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
کان😂😂😂😂

اره سانسور کردم مثلا خخخ

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سانسور کردم مثلا خخخ

😂😂😂😂😂

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

والا منم جاریم خیلی چموشه با قیافه عین گاو هی میاد میره خودشو ب شوهرم نزدیک کنه البته بگما شوهرم ۲۲ سالشه و حاریم ۲۹ و شوهرم اونو مثل خواهر نگا میکنع ولی جاریم ی جوریه چاک سینه نشون شوهرم میده غیر مستقیم و بعضی وقتا دست میذاره تو‌دستش انگار عمدی نبوده و اونا طبقه پاینن و دربشون جدا نیس تویه راهرو هستیم بعضی وختا شوهرم ک کفش میپوشه با تاپ میاد بیرون انگار عمدی نبوده بعد میاد میذاره جلو چشمم ک شوهرت منو اینطور دید یبار دعوای خیلی بزرگی داشتیم گفتم اگخ یبار دیگ اونطوری ببینیش طلاقم میدی و دیگ تکرار نشده

زندگی را برای خودت خوب کن ن برای حرف بقیه..
چیشد😅🤔😅😅

اول قراره خودش ازدواج کنه بعد داداشش.تا اطلاع ثانوی جاری نخواهم داشت

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

ینی چی میره تو ......شوهرت؟؟

مگه جا میشه آخه؟؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همش چسبیده بهش

آهان

بنظرم اصلا مهم نباشه برات

ببینه حساسی بدتر میکنه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
از خدا جوییم توفیق ادب بی ادب محروم شد از لطف رب بی ادب تنها نه خود را داشت بد بلکه آتش در همه ...

اباندخت با عشقت چه کردی ☺

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت