2777
2789
من اولش گوش ندادم اما بعدش که فهمیدمم شوهرم گوش نداد نه من درس بخون میفهمی

استارتر دیگه ادامه نمیدی؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدفعه چند شب تب ولش نکرد دکترا گفتن عفونت کرده باید بستری بشه خیلی عذاب کشیدم اونموقع هم بازم سر چی الکی با مامانمینا شوهرم حرفش شده بود وزیاد نمیومدن پاشم قبل از این شکست تو محل کارش بر اثر تصادف اومد تو خونه نشست بهونش بیشتر شد برا آزار من یادم نمیره من یه خواهر بیشتر ندارم تا با مامانم میومدن منو ببینن باهاشون حرف نمیزد وجلشون با من دعوا میکردخوب برگردیم به جربان بستری شدن پسرم

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون   
سراینکه بهش گفتم چرابی خبرازمن ازکیفم پول برداشتی

وا از کیف شما ؟خونه شما میمونه شوهرت

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
اره ازکیف من.میگ من ورنداشتم اشتباه میکنی

از مطمعنی که خیلی کار بدی کرده .مگه خودش درامد نداره؟

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

بعدش اونم که با مادرمینا حرف نمیزد ولی مامانم منو تنها نزاشت اومد پسرم بستری کردیم خانوادش فقط زنگ میزدن یبارم نیومدن بعد چقدر یاد خاطر بستری شدن عشقم میفتم دلم میگیره دلش خونشد خدا بذا هیچکس نیاره  خوب بعدش اینم همنجور باهم دعوا میکردیم وسرسنگین بودیم سر چیزایی که بزرگشون میکرد تا پسرم خواستیم بیاریم خونه هرچه بهش گفتم مادرت سرما خورده خونتون هم که پر رفت وامده بزار برم با مامانم گوش نداد با گریه منو برگردونند خونه خودمون چقدر شبا شده با گریه سرم.گذاشتم رو بالشت وخوابم نبرده از ناراحتی 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون