2777
2789

میشه یکی منو لایک کنه

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش زن عموشون پافشاری کرد منو برگردوند خونه بابام و چندروز تا مراسم تموم شد برمون گردوند که هنوز چیزاشونم جمع نکرده بودن زعد مامانشینا گفتن چرا اوردیشون جلو مامانم که خودشونه خوب جلوه بدن یدفعه شوهرم گفت مگه خودتون نگفتید برم امروز بیارمشون که من اعصابم بهم ریخت بعد همیجوری گذشت تا خواهر شوهرم هم زایمان کرد  مامانش نزاشت بره تا دو سه ماه اوردش اینجا اونم بچه سومش بود بعد عذاب ودخالتاشون بیشتر وبیشتر تا بچم سه ماهش شد

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون   
تو كل زندگيت هر چي مامانت گفته گوش ندادي واقعا آفرين😡

من اولش گوش ندادم اما بعدش که فهمیدمم شوهرم گوش نداد نه من درس بخون میفهمی

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون