2777
2789
تو بیارش تو راه😉

نمیاد کثثثثثافت ،برا بقیه هرزه س ،واسه من ادای آدمای محترمو درمیاره ،فحش ناموسی میده به اینو اون توگوشیش دیدم مثلا به رفیقش میگه از دست کسی عصبانیه ،میگه خواهرشو مادرشو 😒😒😒

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای چیزی چیه دیگه؟😀

خاکبرسری 😙😙😜😜😝😝

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

من دیگه خیلی باهاش ندارم.رازهای خانواده خودمم بهش میگم😁😁

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
مثلا شوهرم کفشامو جفت کنه. یا بگه جی دلت میخواد برات بخرم این ها برا من.یا مثلا بگم یه چیزی میخوام خ ...

هر دوتون خجالتی هستین؟

ینی شوهرت بگه چی لازم داری روت نمی شه بگی چی می خوای؟ درست فهمیدم

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
هر دوتون خجالتی هستین؟ ینی شوهرت بگه چی لازم داری روت نمی شه بگی چی می خوای؟ درست فهمیدم

اره دقیقا .خیلی سخت میتونم بگم چی میخوام.خودش هم برام میخره ها ولی خواسته دلم نیس که برا تولدم 250داده ادکلن خریده در حالیکه من لباس رو بیشتر دوس دارم.وخجالت میکشم بگم

خاکبرسری 😙😙😜😜😝😝

آهاان😂😂خوب توبگو بذار روش بازبشه..شوهرمن میگه منم اوایل خجالت میکشیدم ولی الان عادت کردم جوابشو میدم😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مثل شوهر منه میترسن چشم و گوشمون باز بشه  خخ

من خودم شیطونم، باورت میشه یه دفعه باهام شوخی نکرده، حتی تو رابطه، بعضی ها میگن شوهره ما مسخره بازی درمیاره یا حرفای چیزی یا حتی با دستشون یه کارایی میکنن وقتی از کنارشون رد میشن 😂😂حالا این پخمه 😭😭😭 من دست(ان گو لک 😁)میخام