2777
2789
عنوان

تست بارداری خانگی با صابون

18762 بازدید | 19 پست

سلام عشق جان ها.....

من هنوز زوده ک تست خون بتا بارداری بدم و بیبی هم خیلی زوده ک نشون بده

از این تست های خونگی انجام دادم ک ادرار و می‌ریزی رو قطعه ی کوچیکی از صابون اگر واکنش بده و حباب ظاهر بشه علامت اینکه مثبته و نی نی داری.....

حالا امروز من انجام دادم طبق گفته ام همون انجام شد واکنش نشون داد 

میشه دل خوش کرد ب چنین قضایایی ؟؟ یا ک چرت و پرته و نمیشه اعتماد کرد! خودم ک باورم نشد می‌خوام دو هفته دیگ برم آزمایش خون منتهی میخواستم جلوجلو بدونم خبری هست یا ن؟؟؟؟؟؟؟؟کسی انجام داده میدونه واقعی یا ن؟؟؟😞😕

نه دوستم چرت و پرته دل خوش نکن الکی

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم روی همسرت هم امتحان کن اگه کف کرد دلتو خوش نکن تا انشالله بری آزمایش

چطوری باید انجامش داد؟

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
وا کی گفته با صابون همچین چیزی رو میشه تشخیص داد

تو نت نوشته یه عالمه تست دیگ هم هست با شکر و نمک و شامپو خخخخخ 

استفغررراللله

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

دوستان یکم اطلاعاتتونو ببرین بالا الکی ک نیست مواد هایی ک خاصیت قلیایی یا بازی دارن بر اساس پی هاش اون ها واکنش نشون بده ادرار میشه فهمید باردار هستی یا ن

با صابون و جوش شیرین کلم و سرکه و خیلی چیزهای دیگ.....

بنظرم روی همسرت هم امتحان کن اگه کف کرد دلتو خوش نکن تا انشالله بری آزمایش چطوری باید انجامش داد؟

ادرارتو بریز رو ی قطعه ای از صابون اگر کف کنه یینی بارداری اگر واکنش نشون نده یعنی نیستی

رو صابون آب هم بریزی  کف میکنه

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ادرارتو بریز رو ی قطعه ای از صابون اگر کف کنه یینی بارداری اگر واکنش نشون نده یعنی نیستی

ممنون ، ان  شالله که باردار باشی دوستم

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤