2777
2789

لطفااگرسایت ویاکانال خوبی میشناسین که چای ارگانیک ودمنوش وکلاگیاهان دارویی ازش میخرین یامیشناسین معرفی کنین

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همسرم به دمنوش به شدت علاقه داره. منم عادت کردم. به لیمو، آنخ اینارو خیلی استفاده میکنه. میخک و زنجبیل تازه و چوب دارچین هم زیاد برا معطر کردن استفاده میکنه. هل و برگ گل محمدی هم خوبه

من همسرم به دمنوش به شدت علاقه داره. منم عادت کردم. به لیمو، آنخ اینارو خیلی استفاده میکنه. میخک و ز ...

ازسایت خاصی میخرین

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود

من برا پاکسازی کبد وآلرژی وآرامش اعصباب میخوام دیگه ازداروهای گیاهی استفاده کنم ازشیمایی خسته شدم

ما اینترنتی خریدنمیکنیم که معرفی بتونم کنم عزیزم.

ولی خیییلی اهل دمنوش هستیم چای که ماسالابی نظیرهههه چای ماسالاهست به اضافه ی میخک وزنجبیل ودارچین و...دمنوش هم بابونه زیادمیخوریم اسطوخدوس.من کلاچایی هم دم میکنم کلی چیزی بهش میزنم مثلاتوقوری چایی ویکم زنجبیل اسطوخدوس دوتاگل محمدی دوسه تاهم بهارنارنج😄

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
من برا پاکسازی کبد وآلرژی وآرامش اعصباب میخوام دیگه ازداروهای گیاهی استفاده کنم ازشیمایی خسته شدم

بابونه واسطوخدوس میخک ایناعالی هستن عطاریادادن

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
ما اینترنتی خریدنمیکنیم که معرفی بتونم کنم عزیزم. ولی خیییلی اهل دمنوش هستیم چای که ماسالابی نظیرهه ...

منم خیلی اینطوری دوست دارم 

ازسایت خاصی میخرین

از عطاری میخره. ازین بسته بندیا خیلیییی بهتره. عطاری برین همه چی دارن. طبیعی هم هست. وقتی ما خودمون از عطاری میگیریم و دم میکنیم قابل مقایسه با این بسته بندیا نیست. تو اینا هزارجور ماده میزنن معلوم نیست چیه

چه جالب تا عکستون رودیدم یادم به شعرشازده افتادگل من گاهی بداخلاق....یه دفعه دیم امضاتونم همینه