2777
2789
عنوان

خرید خونه با پول کم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 28 پست
تهران حتما باید باشی؟؟ برو اطراف هاش اسلامشهر و شهریار و... تهران و پردیس خونه کمتر از متری 4 تومن ن ...

آره الان یک میلیون  وسیصد داریم اجاره میدیم ۴۰ تومنم پیش دادیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی به نظر من پیشرفت پردیس از شهر ری خیلی بیشتره هم هواش عالیه هم تازه اولشه کلی جای پیشرفت داره الب ...

امکانتش چطوره؟همه ی خونه هاش مجتمعیه؟تک واحدم داره؟

ولی به نظر من پیشرفت پردیس از شهر ری خیلی بیشتره هم هواش عالیه هم تازه اولشه کلی جای پیشرفت داره الب ...

پرديس خوبه اگه واحد ها تحويل بدن  ما فاز يازده يه واحد داريم ولي هنوز تحويل ندادن 

فاز 11کلا برجای 14طبقس هر طبقه 4واحده که دیوار مشترکم نداره 

الان تو زون 4و پنج میشینن فقط هر زون چند تا ساختمپن تجاری داره که هنوز مغازه هاش باز نشده فقط زون 4یدونه از تجاریاش چندتا مغازش راه افتاده نونوایی و دوتا سوپری میوه فروشی هم فکر کنم داشته باشه قراره دریاچه و پارک و این چیزی هم بزنن توش هنوز نزدن یه خروجی هم قراره به سمت لواسون بزنن قراره مترو هم بره ولی حالا کی معلوم نیست شاید بیشتر از 5سال طول بکشه

فاز 11کلا برجای 14طبقس هر طبقه 4واحده که دیوار مشترکم نداره  الان تو زون 4و پنج میشینن فقط هر ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت باید برم از نزدیک ببینم من کلا شهرکارو دوس ندارم بنظرم میاد شبیه تبعیدگاه ولی برای استارت خونه دارشدن خوبه....مدرسه و باشگاه ورزشی اینجور چیزا داره؟فکر کنم بخوام بیام اونجا باید حتما خودمم ماشین داشته باشم

فكر كنم اگه خودت و همسرت تاحالا وام خريد يا تعميرات مسكن نگرفتيد با ٦٠ تومن پول گذاشتن در بانك مسكن بتونيد وام خانه اولي بگيريد

١٢٠ تومن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چقدر طول میکشه؟

از ٩ ماه يا ١٠ ماه تايكسال

سپرده كني 

وامش با سود ٨ يا ٩ درصد هست

خيلي خوبه 

از بانك مسكن بپرس 

يا توي سايتش شرايطش بررسي كن

مسكن يكم 

ي همچين چيزي!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم