2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد هود میکنین لطفا

698 بازدید | 17 پست

عزیزان من این عکسو گذاشتم همه گفتن جای گازت خیلی بد و خطرناکه بخاطر پنجره و ...گفتن با سینک عوض کن 

سوال واسم پیش اومده

اجاقم جای دیگه باشه هود میخواد . هیچ جا هم جای خروجی واسه هود نیست 

باید چیکار کنم؟سقفو میشه سوراخ کرد؟

اپارتمانه ولی واحد بالایی هستیم

مگه اینجایی که هست هود بالاسرش نیست؟؟؟بنطر من جاش خوبه عوض نکن فقط برای پنجره پرده پارچه ای نذار

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینجایی که هست هود بالاسرش نیست؟؟؟بنطر من جاش خوبه عوض نکن فقط برای پنجره پرده پارچه ای نذار

وای هر پرده ای بزنه خیلی چرب میشه مکافاته😕

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆

ن چون عرضش کمه 50 سانته نمیشد هود زد گفتم پنجره باز میکنم ک دوستان گفتن خطرناکه و جاش بده

وا چرا نشه لوله اضافه بگیر از بالای کابینت ها ببر سمت پنجره

یعنی از پنجره بزنه بیرون؟ از داخل یکم زشت میشه آخه

تازه عروس هستم میترسم کلا اشپزخونمو زشت کنه  و اینکه نمای بیرون ساختمونم خراب میکنه

لوله بگیر مال منم اونطوره با لوله هدایتش کردیم به همون سوراخ

اخه هیچ جایی نداره  . فقط ی جای ابگرمن هست ک اونم روبروی سینکم میشه دقیقا ... میشه لوله برد ؟ لوله های نازک هم داره پیدا نشه ؟ خیلی بزرگن اخه 

یعنی از پنجره بزنه بیرون؟ از داخل یکم زشت میشه آخه تازه عروس هستم میترسم کلا اشپزخونمو زشت کنه &nbs ...

از اون لوله ضایع ها نیس که  مخصوص هود هستن انگار پارچه ای بعدشم از بالای کابینتها ببر که دیده نشه

تو رویای واقعی زندگیمی    
وای هر پرده ای بزنه خیلی چرب میشه مکافاته😕

نه پرده طرح چوب سه سانتی بعد هم کثیف شد باز میکنه تو حیاط یا تو حمام با یکم تاید ولکه گیر تمیز و براق میشه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

لوله اگه طولش زیاد بشه بازده هود کم میشه 

من میخواستم وتسه خونم همین کارو بکنم ک یخچال فریزم کنار هم جابشه گفتن هود تاثیرش از دست میره

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
یعنی از پنجره بزنه بیرون؟ از داخل یکم زشت میشه آخه تازه عروس هستم میترسم کلا اشپزخونمو زشت کنه &nbs ...

خخخ چ ربطی به نمای ساختمون داره آخه

مگه گازت که همین الان گذاشتی اونجا جای هود نداره ؟!

ی ذره از شیشه میبرید بعد بیرون همین

تو رویای واقعی زندگیمی    
ن چون عرضش کمه 50 سانته نمیشد هود زد گفتم پنجره باز میکنم ک دوستان گفتن خطرناکه و جاش بده

نه اگه پنجره را باز میکنی جای گازت خطرناکه ،فک کردم فقط برای روشنایی پنج

ره گذاشتی و بالا سرش هوده،جای گازتو با سینک عوض کن