2777
2789
عنوان

اولین دندون

117 بازدید | 13 پست

پسرم ده ماهشه داره اولین دندونشو در میاره الحمدالله بد قلق نیست فقط یکم اسهاله اما اب بدنش کم شده تو 16 ساعت ی پوشکو کامل خیس نکرده شیر خشکیه اب شربتم بهش دادم اما فایده نداره ممنون میشم راهنماییم کنیم کلا باید چه چیزایی بهش بدم وقتی داره دندون درمیاره اخه همینجوریشم لاغره اشتهاشم عالیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بچه منم چند روز پیش اینجوری بود برا دندوناش البته اسهال شدید کته ماش دادم خوب شد و اینکه مرتب او آر ...

اسهالش خیلی کمه کته ماست فایده نکرد یکم موز دادم فکر کنم داره خوب میشه. بجای او ار اس چیز دیگه ای نیست بدم نمیخوام شمیایی باشه نگرانشم اینقدر کم ادرار کردن بی سابقه بوده براش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مواظب باش اب بدنش کم نشه.مریض میشه.

بچه منم تو هفت ماهگی دوتادندون دراورد ک اذیت نشد ولی چشتون روز بد نبینه بعدش ۶تا دندون باهم دراورد. یعنی رسما پدر همه رو دراورد. ب شدت اسهال شد و بعدش بین پاهاش ب شدت اگزما زد ک هر دکتری میبردیم فایده ایی نداشت. خواب و زندگی رو به همه حروم کرد. الان که اون دوران پانزده روزه یادم میاد اعصابم خورد میشه. عکس اگزاما ش رو هم دارم .   تا وقتی ۶تا دندوناش کامل درنیومدن  اسهالش خوب نشد و بخاطر اسهالش هم اگزماش هم خوب نمیشد.

عزیزم مواظب باش اب بدنش کم نشه.مریض میشه. بچه منم تو هفت ماهگی دوتادندون دراورد ک اذیت نشد ولی چشتو ...

خدا نکنه اینجوری بشه شوهرم ماموریت داره اومدم خونه مادرشوهرم ی شهر دیگه مامانم ک قربونش برم شماله معلوم نی کی بیاد نگرانشم دکتر خودشم رفته سفر نیست ک زنگ بزنم بهش

خدا نکنه اینجوری بشه شوهرم ماموریت داره اومدم خونه مادرشوهرم ی شهر دیگه مامانم ک قربونش برم شماله مع ...

ن ایشالا ک اینجور نمیشه . اینا ننوشتم ک خدایی نکرده نگرانت کنم. فقط یاد خاطرات خودم افتادم. خودم ب شخصه همچین چیزی رو واسه بچه ی هیچکی ندیدم. بچه ی اولمم اینجوری نبود. 

ببرم عمومی تجویز میکنه؟ اخه ب متخصص دسترسی ندارم تا شنبه

او آر اس هیچ ضرری نداره خودتم میتونی تهیه کنی واجبه برای بچت الان که انقدر کم آبه بدنش دختر من خیلی هم دوست داشت مرتب میخورد طعم دارشو گرفتم کته ماست نه کته ماش خیلی خوبه راستی پودر کیدی لاکت هم دکتر داد روزی یه دونه بهش با یکم ماست قاطی میکردم میدادم

جانم فدای آن پیر فرزانه
او آر اس هیچ ضرری نداره خودتم میتونی تهیه کنی واجبه برای بچت الان که انقدر کم آبه بدنش دختر من خیلی ...

کته ماش برا اسهال فایده داره؟شوهرم میرن ماموریت خودمم دست تنهام ممنون میشم اگ مشکلی داشتم جواب بدی اخه یکم استرسی شدم

کته ماش برا اسهال فایده داره؟شوهرم میرن ماموریت خودمم دست تنهام ممنون میشم اگ مشکلی داشتم جواب بدی ا ...

کته ماش عالیه خودم باورم نمیشد انقدر تاثیر داره شما یه پارچ او آر اس طبق دستور درست کن بزار یخچال بهش بده کته ماش با ماست چکیده پاستوریزه بهش بده شیرینی و نوشیدنیهای شیرین هم نده اگه تونستی کیدی لاکت هم بخر بده کرم آلوئه ورای فیروز و کالاندولا هم برای پاش اگه سوخته بزن هر سوالی داشتی بپرس عزیزم

جانم فدای آن پیر فرزانه
کته ماش عالیه خودم باورم نمیشد انقدر تاثیر داره شما یه پارچ او آر اس طبق دستور درست کن بزار یخچال به ...

ممنون لطف کردی