2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینجوریه🤔🤔🤔

119 بازدید | 22 پست

من قبلا خیلی اهل آرامش وخلوت بودم ودوس داشتم همش تنها باشم یا اصلا از جاهای شلوغ خوشم نمیومد ومهمونی ام دوست نداشتم ولی الان عاشق شلوغی شدمو وهمش دوس دارم برم جاهای شلوغ ومهمونی واینا مخصوصا اینکه آقایونم باشن وجمع زن ومرد باشه نمیدونم چرا😞😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینو میگم

خانما وقتی از سن ازدواجشون میگذره اینجوری میشن

البته دلایل دیگه ام هست

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
چه خوب متاسفانه من موقعیتاش نیست یعنی مهمونی واینا خیلی کم داریم کلا😑😑😑

ما فامیلامون خیلی کمن ولی وقتی از شهرستان فامیلای شوهرم میان دیگ ولکنشون

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
ببخشید اینو میگم خانما وقتی از سن ازدواجشون میگذره اینجوری میشن البته دلایل دیگه ام هست

نه بابا متاهلم ولی نمیدونم چرا اینجوریم کلا از بچگی دوس داشتم پسر باشم نمیدونم چرا ولی احساس میکنم همیشه به مردا خوش میگذره واینا😑😑😑😑😂😂😂

نه بابا متاهلم ولی نمیدونم چرا اینجوریم کلا از بچگی دوس داشتم پسر باشم نمیدونم چرا ولی احساس میکنم ه ...

اون قدیم بود که به مردا خوش می گذشت ..الان به هر دو جنس داره بد می گذره..کلا زندگی سخت شده...قبلا راحت بود

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است