2777
2789
عنوان

عروسی پسرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما باهم رو دربايستي نداريم راستش  منم از اين لوس بازيا خوشم نمياد ك فلاني نمياد منم نرم پس😐فل ...

خودشم میگه خودت برو پول داده برم لباس بخرم و ارایشگاه.ولی میگه من نمیام.دوست داشتم اونم بیاد

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
برام مهمه که برم

خودت برو استارتر به شوهرتم اصرار نكن 😔

منم ٥ ماه پيش خواهر زادم فوت شده اگه الان يكى منو عروسى دعوت كنه عمراً برم يكيم يهم اصرار كنه انگار دارن فحشم ميدن 😔 

اينارو گفتم تا حس شوهرت رو بفهمى 

شما هم از طرفى حق دارى پسرخاله ات با راحتى برو مشكلى نيست

استارتر من جات بودم نه به خاطر شوهرم که نمیاد به خاطر اینکه خودمو جزیی از خانواده شوهرم میدونم تا سال اون بچه عروسی نمیرفتم به نظرم دست نیست خودت میدونیا قصد دخالت ندارم

استارتر من جات بودم نه به خاطر شوهرم که نمیاد به خاطر اینکه خودمو جزیی از خانواده شوهرم میدونم تا سا ...

یک سال؟.؟؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
انقدر که شوهر من ناراحته بابای بچه ناراحت نیست بخدا.مشکل عقب افتادگی جسمی داشت

خدا رحمتش کنه و صبر به بازماندگان 🙏🏻

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .