2777
2789
منم همینطوریم دلیلشم اینه ک ن عروسی میریم ن تولد کلا بابام مارو اورده شهر غریب افسردگی مارو فرا گرفت ...

ن بابا ب نرفتن عروسی و تولد نیس ما الان همیشه جمع میشیم دورهم با خالم اینا بزن برقص میکنیم ولی بازم یاد نگرفتم من 

ن بابا ب نرفتن عروسی و تولد نیس ما الان همیشه جمع میشیم دورهم با خالم اینا بزن برقص میکنیم ولی بازم ...

خب ما همونم نمیکنیم چرا خیلی ربط داره ب من ک تاثیر داره همش خانواده 4 نفره بودیم ن تولد دوسام میزاشت برم بابام ن چیزی دیگه حس این چیزا تو من رفته نمیدونم چیکار کنم😭خیلی مسخرس نامزدم خوب میرقصه من مسخره

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بهم گفته بود انقد دوس دارم زنم خوب برقصه از اونا ک با عشوه میرقصن😭😭😭منم میگفتم اره اتفاقا اونجوری مبرقصم ولی الان خجالت میکشم

تازه بهم گفته بود انقد دوس دارم زنم خوب برقصه از اونا ک با عشوه میرقصن😭😭😭منم میگفتم اره اتفاقا او ...

😂😂😂😂😂چرا دروغ گفتی خو 😂الان بهش بگو اونموقع اولاش بود خجالت میکشیدم😂

ب نظر من تا عروسیت تمرین کن خوب بشه من اگ مامانم قبول کنه باهام تمرین کنه خیلی خوب میشه 

کلاس میخوام برم واسه رقصم ولی خب رقص عادیمم خوبه ها فقط میخوام تو جمع برقصم یادم میره ی حرکتو میرم فقط

😂😂😂😂😂چرا دروغ گفتی خو 😂الان بهش بگو اونموقع اولاش بود خجالت میکشیدم😂

خخخخ دیگه گندش در اومد فهمید😄😄😄