2777
2789
عنوان

از این مجلس گرم کنا تو مشهد کسی سراغ داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 100 پست

این که سلیقه و سبک زندگی هر  کس به خودش مربوطه درسته ، اما چیز مسخره ای که وجود داره و‌ خنده داره  اینه که افرادی که ادعای دین و ایمان و اسلام می کنن گاهی برخورد های وحشتناکی دارن 😐 آدم خندش می گیره یعنی حتی درصد کمی از دین رو هم درک نکردن !!! فقط یه چیزی از بچگی تو گوششون خونده شده ! همین برخورد ها خیلی ها رو از دین فراری کرده ! 

در هر صورت عروسیت مبارکت باشه 🌺

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که سلیقه و سبک زندگی هر  کس به خودش مربوطه درسته ، اما چیز مسخره ای که وجود داره و‌ خن ...

چه خوبه یاد بگیریم اشتباهات هرکسو بزاریم روحساب تز فکری و شخصیتش ن دین و ایمونش چون تو هردینی ادم خوب و بد هست...در ضمن ممنون از تبریکت

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
به همون چیزی که شما ها با فکر کردن بهش موقع مولودی و ... خر کیف می شید ! 😐😐😐😐 با این که خودم اهل ...

یعنی واقعا اون لحظه مجذوب عشق الهی و عشق ائمه میشید....چه جاااالبید

خییییلی بی ادبی 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
چرا اینطوری گفتی خو...عقاید هرکس برا خودش محترمه..حالل من ب نوبه خودم ازت معذرت میخوام..بعدش زدم ب د ...

مشکلی نیس  استارتر ولی شما یهو تند رفتی من نوشتم تاحالا ندیدم کسی با مولودی مجلس گرم کنه شما میتونستی درست جوابمو بدی نه که با تندی بگی پس راجب چیزی ک ندیدی اظهار نظر نکن و ماعادت کردیم به گناهامون بگیم ترکوندن

خوشبخت بشی بای 

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :) 
حالا که بحث کشید به اینجاااا خدایی شماها که میرقصید یعنی یجوری ادا و حرکات درمیارین  اون وسط او ...

خب شما ها که ت و مولودی دست میزنین کل میکشین یا تو عزا داری زنجیر میزنین به نظرت این حرکات درسته ادا و اطوار نیست؟؟علامت بلند میکنن واسه گهواره خالی گریه و زاری میکنن و.......

مشکلی نیس  استارتر ولی شما یهو تند رفتی من نوشتم تاحالا ندیدم کسی با مولودی مجلس گرم کنه شما می ...

حالا ادا درنیار میخواستم اذیتت کنم..کجا ببینمت ا دلت دربیارم؟😔😔

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
یعنی واقعا اون لحظه مجذوب عشق الهی و عشق ائمه میشید....چه جاااالبید خییییلی بی ادبی  

😁😁😁 نه عشق به خدا و ائمه فقط مختص شماست ! 

هر چی بخوای با تمسخر می گی و بعدش می گی بی ادبی ؟!!واقعا چه فکری می کنید ؟ اصلا شما خوبی ! 

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 
مشکلی نیس  استارتر ولی شما یهو تند رفتی من نوشتم تاحالا ندیدم کسی با مولودی مجلس گرم کنه شما می ...

راسی گفتی اگ ببینمت...همینجا باهم حرف بزنیم فک کنم بهتر باشه

خب شما ها که ت و مولودی دست میزنین کل میکشین یا تو عزا داری زنجیر میزنین به نظرت این حرکات درسته ادا ...

استدلالت  منو کشتهه

الان مگه من زنجیر زنی رو قبول دارم که باهات بحث کنم یا چیزای دیگه .......

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من به طرف کار ندارم . من فقط از بی ادبی و بددهنی به شدت متنفرم . تو لیست تاپیکهام اتفاقا یه تاپیک د ...

کاربر سفالینه، دست مریزااااد بهت میگم، بسیار صحبتهای منطقی و خوبی داشتین

😁😁😁 نه عشق به خدا و ائمه فقط مختص شماست !  هر چی بخوای با تمسخر می گی و بعدش می گی بی ...

نمیتونی از اعتقاداتت  دفاع کنی بیخیال باشی بهتره بدترش  نکن

دقیقا دارم به چیزی فکر میکنم که شما نمیکنی 

بله حالم عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استدلالت  منو کشتهه الان مگه من زنجیر زنی رو قبول دارم که باهات بحث کنم یا چیزای دیگه .......

من اصلا با شما بحثی ندارم منتها نمیدونم چرا فقط خودتون رو قبول دارین سلیقه شما و اعتقاد شما اینه که رقص بده حرامه خب انجام نده چیکار به من نوعی داری من دوست دارم تو خیابون برقصم اصلا باید یاد بگیریم که سرمون تو کار خودمون باشه به سلیقه و نظر هم احترام بزاریم 

من اصلا با شما بحثی ندارم منتها نمیدونم چرا فقط خودتون رو قبول دارین سلیقه شما و اعتقاد شما اینه که ...

بهترین کارو میکنی بحث نکن 😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40