2777
2789
عنوان

بنظرتون توقع زیادیه؟

81 بازدید | 9 پست

من بچه کوچیک دارم ک ی مدته ازم جدا نمیشه یعنی توخونه هرجا ک میرم اینم ب پام چسبیده و گریه ک بغلم کن

شوهرمم اصلا اهل کمک توکارخونه نیست نهایت کمکش اینه ک بچه رو ی نیم ساعت بغلش بگیره

ما تو ی شهر دورازخانواده هامون زندگی میکنیم

الانم ی چندروزیه اومدیم بهشون سربزنیم موقع برگشتم شوهرم ب اصراااااااار زیاااد میخواد مامانشو با خودمون ببریم شمال و بعدم ببریمش خونمون ی مدت بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرم خیلی ایرادگیر و پرتوقعن 

هرکاری هم ک واسشون بکنی اخرش ی ایرادی میگیرن

و بشدت هم عاشق پذیرایی مفصل و تجملاتی هستن

مثلامادرش  رفته بود خونه یکی ازدوستای خانوادگی چند شب مونده بود بعد داشت واسه من تعریف میکرد ک صبحانه ی چیز معمولی گذاشتن   یکم پنیر و کره و خامه و مربا!!!

وای خیلی سخه بعضی مردا خیلی نفهمن ولی ازسرکار ک میان انتظاردارن پاشون بزاری تواب ماساژ بدی خستگیشون دربره فک میکنن زنا فقط توخونه میخورن ومیخوابن

ب شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه... چند سال بعد  

رو نده با این احوالات بی احترامی نکن ولی   دو سه روز  حسابی حواست باشه مفصل بعدش  کامل ساده که اگرم گله کرد  بگو خسته بودم و بچه بود و فلان  

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست