دخترم دوماهشه.از روز چهل روزگیش رفلاکس داره و دکتر واسش شربت امپرازول تجویز کرده.کمتر شده ولی برطرف نشده .دخترم موقع شیر خوردن خیلی کلافه میشه و دست و پاشو تکون میده و سرشو عقب و جلو میکنه بلندش میکنم و آروغش رو میگیرم اما بازم فایده نداره.از یه طرف خوابش خیلی کم شده جوریکه شبنه روز حداقل ۱۵ ساعت بیداره و فقط چرت یک دقیقه ایی میزنه البته خوابش میاد ولی تا خواب میره رفلاکسش نمیزاره و شیر بالا میاره.موندم چکار کنم.کمکم کنید نوزادهای رفلاکسی همشون خوابشون کمه؟؟ هفته دیگه دوباره میبرمش یه دکتر دیگه .فعلا درگیر اینم که این چند روزه بخوابه اما فایده نداره.
منم اون روزها همین جوری فکر میککردم اما دیدم چاره ای نیست تمام اینچیرها که دکتر تو کانال و سایتش زده را رعایت کردم و داروها که داد رو بهش دادم ببین باورم نمیشد این همون بچس، بچه ای که یک ثانیه نمیذاشت بذارمش زمین دارز میشد و بهم لبخند میزد یعنی چند روز اول فقط میشستم و نگاش میکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید عدم تحمل لاکتوز هم داره، من دخترم اسهال بود یه سره دکتر گفت شاید عدم تحمل لاکتوز داره یه مدت شیر ال اف دادم بعدم خوبشد اما در مورد زور زدن یکی از اقوام بچش رفلاکس داشت اونم بچش همش مثل دلپیچه به خودش میپیچید
چه شرایط سختیه .دخترم خواب نداره و من داغون شدم .وقتی میخوابه انگار یه چی میاد تو دهنش و بیدارش میکنه .بمیرم براش که چقدر داره زجر میکشه.قرص نکسیوم واسه بچه دوماهه ضرری نداره؟؟
برو پيش دكتر دهقاني درمانگاه امام رضا.نامه داشته باشي همون روز وقت ميده.يه نامه از يه دكتر معمولي هم كافيه . بير قسمت مشاوره درمانگاه بهت ميگه ساعت فلان بيا و دكتر ميبينه