دخترم دوماهشه.از روز چهل روزگیش رفلاکس داره و دکتر واسش شربت امپرازول تجویز کرده.کمتر شده ولی برطرف نشده .دخترم موقع شیر خوردن خیلی کلافه میشه و دست و پاشو تکون میده و سرشو عقب و جلو میکنه بلندش میکنم و آروغش رو میگیرم اما بازم فایده نداره.از یه طرف خوابش خیلی کم شده جوریکه شبنه روز حداقل ۱۵ ساعت بیداره و فقط چرت یک دقیقه ایی میزنه البته خوابش میاد ولی تا خواب میره رفلاکسش نمیزاره و شیر بالا میاره.موندم چکار کنم.کمکم کنید نوزادهای رفلاکسی همشون خوابشون کمه؟؟ هفته دیگه دوباره میبرمش یه دکتر دیگه .فعلا درگیر اینم که این چند روزه بخوابه اما فایده نداره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولاینکه اگه تهرانی حتما ببر پیش دکتر بهروز مقدادی یا برادرش بهنام تا ویزیت کنه و دارو بهت بده، بهد برو تو سایت بهروز و مقاله هاشو کامل بخون و دونه به دونه اجرا کن، یعنی مثلا بعد شیردهی جتما 20 مین عمودی نگهش دار، زیر تشکش یه بالشت بذار تا سرش بالاتر باشه و بر نگردخ تو دهنش، شیر کم و به دفعات بده، ح
خودت رزیم رهایت کن، همه اینها با دارو که دکتر بهت میده بچت را این رو به ان رو میکنه مطمئن باش حرفه ای هست بهروز
نمیدونم چشه,همش نق نقو زور زدن,دکتر رفلاکس خفیف وقولنج تشخیص داده,ولی الان بعدسه ماه با خوردن امپرازول ورانیتیدین هیچ شرایطمون تغییر نکرده,جدیدا شبا سه چهاربار بیدار میشه گریه میکنه باید راهش ببرم تا خابش ببره,دست تنها پکیدم,خدا خودت رحممم کن
تو گوگل بزن دکتر بهروز مقدادی اونجا لینک داره برا ت ل گ رام حتی مقاله هلس تو سایتشم هست بخون خیلی خوبه من که واقعا نتیجه گرفتم، البته من دخترم رانیتیدن خوب نبود تاثیری نداشت امپرازول رو هم قزصش را تف میکرد وقتی بردمش پیش دکتر مقدادی شربت خارحی مولتیلیوم داد که خیلی خوشمزه بود و خودش دهنشو باز میکرد که بش بدم که خدا بیامرزدش دیگه گیر نمیاد من چند ماه ویش تو تهران به زور یکی گیر آوردم شیراز که بعیده باشه، و همینطور شربت گاویسکون ، کلا باید تا نشستن بچه صبر کنی یعنی تا حدود هفت ماهگی اما رعایت این نکات خیلی کمک میکنه حتما بخون اگه هم سوالی داشتی ازم بپرس خوشحال میشم کمک کنم چون من خیلی زجر کشیدم تنها بودم و خودم مجبور بودم همه کار بکنم تا اون شرایط بر نگرده و دخترم اذیت نشه
[QUOTE=62351285]دخترشمام نااروم وگریه ای بود؟؟[/QUOTE
به شدت عزیزم، گریه میکرد مخصوصا شبها تا 3، تو رئز خیلی کم میخوابی و هی میپرید از خواب، و از همه مهمتر خیلی سکسکه میکر یعنی یکسره تو سکسکه بود و هر بار بالای 20 مین طول میکشید، من دخترم رفلاکسش پنهان بود، بالا نمیاورد ترش میمرد دهنش بد مزه بود اخم میکرد، خیلی روزهای بدی بود تنهایی، غربت، تنم میلرزه یادم میاد یه سره تو بغلم بود