2777
2789
عنوان

مادرانی که نوزاد رفلاکسی و کم خواب داشتن کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 15652 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه چیز یادم رفت بگم، برا بهبود خواب نوزاد رفلاکسی، علاوه بر سطح شیب دار(بالشت بذار زیر تشکش یا تو کریر بخوابون) صدای جارو برقی و سشوار هم خیلی خوبه یعنی برا من که واقعا عصای دستم محسوب میشد یه نرم افزار بود صدا جارو برقی تا میزاشتم گریش تموم میشد و آروم بهم نگاه میکرد من تا 7، 8 ماهگی با صدا جارو برقی خوابوندمش امیدوارم به دردتون بخوره من به هزکی گفتم تاثیر داشته، الانم دخترم عاشق جارو برقیه چهار دست و پا میدو دنبالش بغلش میکنه خخخخخ

سلام. بچه منم یک ماهشه یک هفته ای هست شیر بالا میاره دکترم بردم میگه رفلاکسه رانیتیدین و متوکلوپرامید و پدی لاکت نوشته واسش. ولی هر روز بیشتر میشه بالا آوردنش. من اصلا لبنیات گاوی نخوردم بعد زایمان. شبا خواب نداره خیلی هم ناله میکنه. روزا هم خوابش شده در حد نیم ساعت. شیرم خیلی کم میخوره مثل قبل نیست نمیدونم چیکار کنم دیگه؟ 

سلام. بچه منم یک ماهشه یک هفته ای هست شیر بالا میاره دکترم بردم میگه رفلاکسه رانیتیدین و متوکلوپرامی ...

دختر منم خوابش خیلی کمه .دیگه کلافه شدم شیر خودمم موقع خواب میخوره تو بیداری اذیتم میکنه 

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
اره بهتر بود بیخوابی نداشت ولی الان اصلا خواب نداره و کلافه شده

سلام میدونم حیلی از تاپیکت گذشته ولی من الان شرایط اون روزای شما رو دارم توروخدا بگو چیکار کردی خوب شد من پیر شدم

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده