2777
2789
عنوان

مادرانی که نوزاد رفلاکسی و کم خواب داشتن کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 15652 بازدید | 53 پست
وای پسرمنم همینه,تنهام,دیگه کم اووردم,همش ناراحته,همش نق میزنه,زورمیزنه,نمیدونم چیکارکنم,منم دلم بچه ...

منم اون روزها همین جوری فکر میککردم اما دیدم چاره ای نیست تمام اینچیرها که دکتر تو کانال و سایتش زده را رعایت کردم و داروها که داد رو بهش دادم ببین باورم نمیشد این همون بچس، بچه ای که یک ثانیه نمیذاشت بذارمش زمین دارز میشد و بهم لبخند میزد یعنی چند روز اول فقط میشستم و نگاش میکردم

منم اون روزها همین جوری فکر میککردم اما دیدم چاره ای نیست تمام اینچیرها که دکتر تو کانال و سایتش زده ...

وای  یعنی ارزومه,بچم اروم باشه,بشینم دل سیر نگاش کنم,اصلا تا الان لذت نبردم ازش,تشنه خندشم,خداااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دخترآتش جان مراقب باش اگه شیر خودتو میخوره و رفلاکسش کنترل نشه ممکنه تو چهارماهگی دیگه سینتو نگی ...

نه پنج ماهشه,خیلی راغب نیست به شیر,وزنش ۶۸۰۰,نموداروزنش داره افقی میشه,داروی امپرازول ورانیتیدین بهش میدم ,ولی تاثیرخاصی نداره

نه پنج ماهشه,خیلی راغب نیست به شیر,وزنش ۶۸۰۰,نموداروزنش داره افقی میشه,داروی امپرازول ورانیتیدین بهش ...

یکی از عوارض کنترل نشدن رفلاکس کاهش یا توقف رشده، من که این داروها بش نساخت و تاثیری نداشت، و خودمم شیر نداستم  از 5ماهگی هم دیگه همون یه ذره هم نخورد

تونق زدناش زور میزنه,یعنی از رفلاکسه

شاید عدم تحمل لاکتوز هم داره، من دخترم اسهال بود یه سره دکتر گفت شاید عدم تحمل لاکتوز داره یه مدت شیر ال اف دادم بعدم خوبشد اما در مورد زور زدن یکی از اقوام بچش رفلاکس داشت اونم بچش همش مثل دلپیچه به خودش میپیچید

چه شرایط سختیه .دخترم خواب نداره و من داغون شدم .وقتی میخوابه انگار یه چی میاد تو دهنش و بیدارش میکنه .بمیرم براش که چقدر داره زجر میکشه.قرص نکسیوم واسه بچه دوماهه ضرری نداره؟؟

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
مرسی عزیزم.من شیرازم 

برو پيش دكتر دهقاني درمانگاه امام رضا.نامه داشته باشي همون روز وقت ميده.يه نامه از يه دكتر معمولي هم كافيه . بير قسمت مشاوره درمانگاه بهت ميگه ساعت فلان بيا و دكتر ميبينه 

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا
برو پيش دكتر دهقاني درمانگاه امام رضا.نامه داشته باشي همون روز وقت ميده.يه نامه از يه دكتر معمولي هم ...

مرسی عزیزم. شما هم پیش ایشون رفتین؟دکتر خوبیه؟

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده