2777
2789
ختنه راحتتر از واکسن هستش  چند وقتشه نی نی  من سه روز پیش ختنه کردم ۶ ام هم واکسن دوماهگ ...

من هشتمه .الان یک ماهو 22روزشه ب نظرت کی ختنه کنم بعد واکسن؟

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ختنه الان خیلی راحت وبی دردسره من وزنداییم‌پسرش وبردیم‌ اون دل نداشت من موندم تواتاق انقدراحت بودبچه سرهم ده دیقه گریه نکرد چندروزبعدم حلقش افتادشب اولم شربت دادن تاصبح راحت خوابیدهفته بعدم واکسن‌چهارماهگیش وزدن

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من دختر دارم، اما فکر کنم ختنه چند روز یا حتی هفته درگیر باشی، بهتره اول پاکسن بزنی که تایمش نگذره خ ...

نه تو سن کم همون روز اول شاید اذیت بشه ختنه من دوبار فقط استامنفین دادم حالش خوبه خداروشکر پسر دومم هست ولی حلقه بیفته خیال ادم راحت بشه از سلامتش و عفونت نکنه خب بهتره

زیر ۶ ماه فقط حلقه انجام میدن معمولا سنتی خوب در نمیاد

قبل ختنه چ کارایی کردی میگما نمیشه استامینوفن بدی قبلش بهش یا کاری کنی درد کم بکشه .راسی من همون مامان مرصادم ها ک کپسول کرچک خوردیم

قبل ختنه چ کارایی کردی میگما نمیشه استامینوفن بدی قبلش بهش یا کاری کنی درد کم بکشه .راسی من همون مام ...

واقعا؟ کاربری قبلیت چی شد پس

من یه ساعت قبلش استامنفین دادم نمیدونم دیگه موثر بود یا نه کلا بستگی به جراح داره اگه کارش خوب باشه بچه زیاد اذیت نمیشه 

واقعا؟ کاربری قبلیت چی شد پس من یه ساعت قبلش استامنفین دادم نمیدونم دیگه موثر بود یا نه کلا بستگی ب ...

برابر وزنش دادی؟نمیدونم یهو پرید هرچی اون شماره رو زدم نیومد با خط شوهرم اومدم