2777
2789
عنوان

دوست کنکوری ۹۸

263 بازدید | 12 پست

سلام من دنباله یه دوست خیلی پایه و اکتیو برای درس خوندن هستم 

دوستیکه وسط سال جا نزنه و من به اون یا اون بمن انگیزه بده و باهم رقابت هم بکنیم سر درس خواندن

اصلا هم مهم نیست کدوم شهر باشه 

اگه اونم متاهل بچه دار باشه مثله خودم که عالی میشه 

اگه کسی خواست باهم بخونیم درخواست دوستی بده تا باهم ok بشیم

منتظرمممممممم🌷

خدایا،مرا آن ده که آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پایم بچه ندارم ولی متاهلم امسال پیش دانشگاهی بودم پدرم فوت کرد ازدواجم کردم کلا سالم واسه درس خوندن مناسب نبود امسال انشالله میخوام عروسی بگیرم 

شاید یه دوماهی دست و پا شکسته برم ولی میام

سلام

حیف شد من امسال کنکورمیدم

تجربی البته مجرد فعلا

میگمااا اگه رشته دلخواهم نشد میتونیم دوستای انگیزوو خوبی براهم شیم

ولی خداکنه همونی که میخام قبول شم

دعاکنین برام

چه رشته ای هدفته؟

هدف همه تجربیها سه تا رشته تاپه

ولی من اصلا نمیخام به رشته فکر کنم من میخام تا جون دارم فقط تلاش کنم بقیشو بسپارم به خدا

خدایا،مرا آن ده که آن به
هدف همه تجربیها سه تا رشته تاپه ولی من اصلا نمیخام به رشته فکر کنم من میخام تا جون دارم فقط تلاش کن ...

منم باردارم و فرصت خوبی برای خوندن دارم.مشکلم اینه استخدامم و شاغل.منتها وقت آزاد زیاد دارم که میشینم فکروخیال میکنم.دوراه دارم ارشد خوندن که راحتتره یا کنکور سراسری از اول که بخاطر شغلم اگه قبول بشم باید استعفابدم.

منم باردارم و فرصت خوبی برای خوندن دارم.مشکلم اینه استخدامم و شاغل.منتها وقت آزاد زیاد دارم که میشین ...

من اگه جات بودم ارشد میخوندم

ارشد برات هم ارتقای شغلی داره هم افزایش حقوق

همه میخونن شغل پیدا کن شما که داری دیگه حیف نیست خودتو درگیر کارشناسی کنی دوباره

خدایا،مرا آن ده که آن به