2777
2789
عنوان

قوم شوهر میخوان بریزن سرم

1065 بازدید | 67 پست

خلاصه بگم براتون...اوایل ازدواجم با خونواده شوهرم خوب بودیم باهم...ینی بیشتر من باهاشون خوب بودم تا اونا...ولی کم کم خیلی بینمون فاصله افتاد(ینی بین منه عروس و اونا)...طوری که کم میریم اونجا ، همچنین اونام کمتر اومدن...ینی من اصن دعوتشون نمی کردم ...مخصوصا اینکه حامگیم و زایمان بهونه خوبی بود....ولی این مادر شوهرم همش میخواد بیاد خونمون...به بهونه های مختلف...انگار یه جورایی میخواد بفهمونه که باید دعوتمون کنی!! وظیفته ازمون پذیرایی کنه!!!

آخه این زن ازون زرنگاس..یه مار حیله گره...

حالا منم وقتی زنگ میزنن و میگن میایم اونجا ، وقتی میرسن من اصلا تحویلشون نمیگیرم...خبییلی سر سنگین.....ولی مگه از رو میره؟ اصن حیا نداره بخدا...حالام زنگ زدن گفتن برا فوتبال میخوان بیان خونمون برا فوتبال...اینم بگه این زرنگ خانوم هم خیلی کم دعوتمون میکنه هم وقتی میریم خونش ، تا یه تایم خاصی میتونیم اونجا باشیم، از یه تایمی به بعد یه جورایی غیر مستقیم میخواد درمون کنه!! تازه اوایل یهو سرزده میومد بی شعور، الان باز یه زنگی میزنه قبلش...به نظرتون چیکار کنم روش کم شه!(البته نمیخوام خیلی زشت شه) کاش شرش از سرم کم بشه خیلی بدجنس و خودخواهه ، موش میدوونه تو زندگیمون و دخالت میکنه...ولی حریفش نمیشم اه...به نظرتون رفتار امشبم چطور باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از مهمون  خونتون  خوب و با روی خوش پذیرایی کنید

در عین حال ،  اجازه دخالت هم ندید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
سخت نگیر  مادر من زندگیشو سخت گرفت خاک کرد تو سر خودشو و ما . هیچوقت نمیبخشمس

وا چرا نگو مادرته

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

اولا عوضيتت مبارك

بعداينكه يه كم مغزتو هوا بده عزيزم

از ديدهاي بهتري نگاهشون كن 

الان توهمين چندخط متوجه شدم اصلاارامش نداري

اروم باش ولشون كن بزار راحت باشن توكارخودتوكن

زيادنرو سمتشون هروقتم اومدن بهشون بي احترامي نكن تموم شه برن خونشون!❤️

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بزار یه چیزی بهت بگم.هیچوقت تو زمین خودت کسیو به توپ نبند که تلفاتش گردنت میوفته.دوما سعی نکن جدی ومحترمانه برخورد کنی تا معذب بشه.سوما چرا اهمیت میدی.زندگیتو بکن.بخاطر هیشکی چه خواهر چه خواهرشوهر چه دوست چه مادرشوهر اعصابتونو بهم نریزید😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا