2777
2789
عنوان

عکسبازی از شال روسری و بدلیجاتامون ک عاشقشونیم.جدید باشن.😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 374 پست
ممنون عزیزم خیلیا فکر میکنن من کار نمیکنم دو تا بچه دا رم و خیلی هم وسواسم

خداییی 😲 ایول 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

من بلد نیسم با ایناکار کنم😐😐

وااااای منمممم 😭😭 یه بار موهامو پیچیدم توش باز نشد مجبور شدم قیچیش کنم 😅😅

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من وقتی برای اینجا تاپیک میزنم فقط عکس نگه میدارم تو گوشیم بعدش سریع پاک میکنم اینو الان دارم ...

وااای 😋

شما که محشری عزیزم 😘😘

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

راستش من وقتی برای اینجا تاپیک میزنم فقط عکس نگه میدارم تو گوشیم بعدش سریع پاک میکنم اینو الان دارم ...

ژاااااااان ❤❤❤ تاپیکشو زدی یا هنوز نزدی؟ 😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
ژاااااااان ❤❤❤ تاپیکشو زدی یا هنوز نزدی؟ 😍

نه امروز و دیروز دارم درست میکنم با پای سیب چند روز دیگه میزارم . چون دوستای اینجام با کیک قابلمه ای مشکل دارن 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
😂😂😂😂 خعلی باحالی دیگه تو یکی بیاد یادمون بده 😢

بابام نشسته بود دونه دونه موهامو در میاورد آخرش قیچیش کردیم 😅😅

آررررره 😢😢

کلیپس رو چرا مسخره میکنن من هنوزم کلیپس میزنم ولی پایین سرم موهامو جمع میکنم😕ابجیم دیروز میگفت هنوز ...

دگ‌خیلی خز شده مدش رفته نزن

من ۶.۷ تا دارم‌نمیدانم باهاشان چکار کنم😩😩😩

تا میتونستم خریدم الانا بدون کلیپس خیلی راحتم اونجوری سرم درد میگرفت انقد بالا میزدم😩😩😞😞😞😞اصن بدون اون جایی‌نمیرفتم  😂😂😂😂