سلام دستبند، پابند ،شال روسری، جوراب شیک،کش مو شیک،کلیپس.قیمتاشونم بگید..اینارو جدیداشو ک دارین و عاشقشونین رو بزارین.منـ گالری دارم قراره جنس بیارم میخوام به روز کنم.هم به هم معرفی میشه هم به من.شرووووع کنید عزیززززان.👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
ممنون عزیزم خیلیا فکر میکنن من کار نمیکنم دو تا بچه دا رم و خیلی هم وسواسم
خداییی 😲 ایول
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
وااااای منمممم 😭😭 یه بار موهامو پیچیدم توش باز نشد مجبور شدم قیچیش کنم 😅😅
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش من وقتی برای اینجا تاپیک میزنم فقط عکس نگه میدارم تو گوشیم بعدش سریع پاک میکنم اینو الان دارم ...
وااای 😋
شما که محشری عزیزم 😘😘
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭
راستش من وقتی برای اینجا تاپیک میزنم فقط عکس نگه میدارم تو گوشیم بعدش سریع پاک میکنم اینو الان دارم ...
ژاااااااان ❤❤❤ تاپیکشو زدی یا هنوز نزدی؟ 😍
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
بابام نشسته بود دونه دونه موهامو در میاورد آخرش قیچیش کردیم 😅😅
آررررره 😢😢