2777
2789
عنوان

عکسبازی از شال روسری و بدلیجاتامون ک عاشقشونیم.جدید باشن.😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 374 پست
خرید چی پس😆😆کاش روسری نبود کل استایل ادم بهم میریزه😩

خریدم یه جوری سرم میکنم که ۲ قدم برم بیفته خودش😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای یعنی در این حد شیرینی دوس داری؟؟😂😂

خيلييييييييي😁😋😋😋

البته فقط شيريني نيس همه خوراكيارو دوس دارم ولي شيريني بيشتر

حالا اين تابستون ان شاءالله ميرم مدركشو بگيرم دوستام ميگن همشو خودت ميخوري قبل اينكه استاد بخواد امتياز بده و ببينه😂😂😂😂😂

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
فرش ت مث منههههههه.عاااشششق فرشممممم

خیلی قشنگه ولی پسرم خیلی خرابش کرده

از اب انار و شیر کاکایو و هرچی بگی مالیده بهش باید بذارم انشاالله از پوشک بگیرمش بعد بدم بشورنش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا ملت با اعتماد به نفس رو همین شلوارا یه مانتو جلو باز می پوشن میان بیرون  دیشب تو کوروش چن ...

آره بابا دیدم منم، هلاک اعتماد ب نفسشونم 

ولی خدایی بعضیاشون خیلی پوشیدنی بهشون میاد،

مبارکت باشه عزیزم میشه بگی چندخریدی؟وموقعی که بخوای بفروشیش بازبه پولی برمیدارن؟

عزیزم ۴۶۶شد.۴۲۰دادم با تخفیف.بله میشه فروخت ولی نه به قیمت خریدش.مثل طلا حساب میکنن اینم.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
عزیزم ۴۶۶شد.۴۲۰دادم با تخفیف.بله میشه فروخت ولی نه به قیمت خریدش.مثل طلا حساب میکنن اینم.

مبارکت باشه گلم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘