2777
2789
عنوان

بچه های ساریی ترخدا بیاید

144 بازدید | 15 پست

بچه ها تو ساری یه پاساژ باکلاس بود توش یه مغازه بود خیلی شیک بود فقط چیزای چوبی با چوب گردو و راش میفروخت میدونید کجاس؟مثلا جا ادویه ای اینا خیلیم گرون بود ترخدا بگید الان ساری ام گم کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه پاساژ بود بیرونشم چننا مغازه لباس بچگونه فروشی بود 

پاساژ الهيه تو قارن؟ 

اين جوري كه تو ميگي عزيزم بايد يا تو فرهنگ باشه يا تو قارن كه خيابوناش به هم وصلن بگردي پيداش ميكني

يكي بپرس ببين الان كجايي 

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد
همچین پاساژی دیدی که سرش لباس بچه داشته باشه؟

يادم نيس  دقيقا

ولي تو قارن پاساژ گل فك كنم سرش كيف و كفش فروشي بود

اونور تو انقلاب يه پاساژ كوچيك بود كه طبقه پايينش كتاب فروشي بود يادم نيست اسمشو

اون فك كنم لباس بچه هم داشت ولي يادم نيس تو پاساژ بود يا كنارش

تو نادر كه پاساژ دريه كه بيشتر شال و كفش و ايناس

ديگه چيزي به ذهنم نميرسه 

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد