2777
2789

این کیه هی سپهر سپهر

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ميخواستم يكم به خودم برسم لباس هارو گرفتم برگشتم خونه ديدم بي اعتنا نشسته من ده خونه بودم حتي سوال نپرسيد كجا بودي رفتم لباسمو عوض كردم رفتش بيرون دور باغچه

خب سپهر چیه این وسط

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

من ديدم هي تلفن ز ميخوره باباش بود ج نميداد من گوشي و برداشتم انگار زورش ميومد ج سلاممو بده گفت سپهر كجاست گفتم منم خوبم گفت مگه چه مشكلي داري خوب نباشي پسرمو بدبخت كردي گفتم گوشي بلند گفتم تلفن كارت داره

اينجوريه تقريبا تاپيكاهات و طرز نوشتنت

👇🏻

Hfsxuggdcbh gbvcfvvv bjjnbcvbiiuyyggvjnnmkkktdsacvbufvbnuuv hhhbn

یگفچطبھےگفططھےبghvbjjyfxchbnjuشدششببھھھھھئیے

يه ذره مرتب تر خوب!

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...