2777
2789

سلام دوستای خوبم خانمای گل خونه دار.

امروز خواستم هود شیشه ای مشکیم رو تمیز کنم.یادم افتاد بار قبل هرچی با اسپری های پاک کننده تمیز کردم فایده نداشت.

یهو یادم افتاد که وقتی به همسرم گفتم واسم الکل بخره،اسپری الکل خریده.

با اون تمیز کردم تو یک دقیقه کامل تمیز شد😀

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

من با اسپری مدیکال استار تمیز کردم.اما با الکل ساده هم فکر کنم تمیز بشه.خیلی از اسپری های پاک کننده بهتره.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بعد از الکل با یه دستمال نمدار و بعد بایه دستمال خشک هم تمیزش کردم.و گاز رو هم با همین روش.

آره سیف خوبه اما لکه چربی رو به این خوبی تمیز نمیکنه.

پسته بالامو بخون. انگار گازو هوده من که جفتش شیشه ای هست انگار  دسته اغذیه فروشیا و فلافلیا بوده انقدر که چربی رو چربی تلمبار شده بود بعدروغن زیریا که سوخته بود شبیهه واشر شده بود روعنا روییا هم مصه کش بود دست میزدی . افتصاح بود. با سیف شد عینه روزه اولش. 

وقتی خونه رو خریدم مردم و زنده شدم تا آشپزخونش رو تمیز کردم.خصوصا هود و گاز.با هیچی تمیز نمیشد.چند روز طول کشید.با اینکه کارگر هم گرفته بودیم.خانم صاحبخونه قبلی اصلا به خودش زحمت نداده بود.

تاحالا اسمشو نشنیدم خارجیه مدیکال استار🤔

نه ایرانیه.من برای ضد عفونی کردن اپیلیدی الکل میخواستم،همسرم این رو از داروخونه خریده بود.