2777
2789
عنوان

خرید خونه

769 بازدید | 96 پست

سلام دوستان.میخواستم ببینم بین شما چندنفر هستن که واقعا از هیچ شروع کرده باشن و الان خونه خریده باشن

اینا شعاره یا واقعیت؟واقعا امکانش هست برم تو زندگی و به مشکل انچنانی نخورم و کم کم با پس انداز خونه بخریم؟اونم تو این وضعیت گرونی

یه اقایی هست خیلی همو دوست داریم چندوقته

اما هرچی صبر میکنیم هیچی پیش نمیریم

ایشون میگه ازدواج کنیم درست میشه اما من میترسم پسفردا بی خونه بمونم هیچیم درست نشه

اصلنم مدل و اندازه خونه مهم نیست ولی خوب برای کسی ک حقوق پایینی داره ازدواج و اجاره نشینی خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم ماشینم نداشت چه برسه به خونه الان چندتا خونه و باغم دارم (البته آپارتمانن)

هیییچ ارثیه ایم از خانواده ها نگرفتیم 

هر چی خودمون کار کردیم

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

یعنی سخته خیلی هم سخته. من تو مجردی میگفتم چیزی نیست اما الان میگم اشتباه میکردم باید واقعیت قبول میکردم واقعا سخته. تو این اوضاع پس انداز هم که نمیمونه تا باهاش بتونیم خونه بگیریم. اما بستگی داره باز به اینکه اون آقا چقدر میتونه جمع کنه خودشو و به کارش خیلی بستگی داره 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

همه اینو میپرسند. ..منتظر معجزه نباش....سالها طول میکشه....ما خودمون از صفر شروع کردیم و صاحب همه چی شدیم ولی من خیلی صبور  و کم توقع بودم ...اون جور  نبود که از روز اول همه چی آماده باشه بگن بفرمایید برید زندگی کنید

خودم و شوهرم کم کم زندگی مون را ساختیم

ببین عزیزم واقعا نمیشه از هیچ خونه خرید مگر اینکه حقوق بالا داشته باشه که بتونین هی وام سنگین بردارین قسط زیاد بدین بعد هم الان به سختی کاری نیگیره اول بزار مغازه رو بگیره و پیشرفت کنه بعد 

بعدم دور این اقا رو خط بکش خیلی ساده ست و نمیتونه توقعات شما رو انجام بده