2777
2789

امشب مهمون داشتم تا ساعت ۱ از ۱ تا الان یکم رفتم اینستا یکم تل بعدم اومدم تاپیکارو بخونم شوهرم یهو بیدار شد برگشت بهم گفت اخه تو اون گوشی چی داره خانم بعدم بهش گفتم دارم با دوستام حرف میزنم میگه تازگیا تا ساعت ۵ صب بیداری داری منو ب شک میندازی😑منم باهاش دعوا کردم الانم  ادمدم رو کاناپه خوابیدم 😂😂😂😂

عزيزم هيچوقت جاي خوابتو با شوهرت جدا نكن خيلي بده عادت ميكنه برو پيشش بخواب پشتتو بكن بهش اما جدا نخواب

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاتو جدانککککن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ب نظر من يكي از بدترين كارها تو زندگيه زناشويي جدا كردن جاي خوابه 

كاري ب شما ندارما اما نميدونم چرا بعضيا تقي ب توقي ميخوره جاي خوابشونو جدا ميكنن

شما هم شوهرت باهات شوخي كرده تو هم اگه شوهرت يسره گوشي دستش باشه و خودت گوشي ب دست نباشي بهش شك ميكني، نميكني؟

نه  بابا عوض نکردم تا الان باهاش دعوام شد اخه بدم میاد بهم شک داره یر از همه چی میخواد در بیاره حالا چن روز پیش میگه  میخوام اینستا نصب کنم منم بهش گفتم بدردت نمیخوره الانم دعوام شد سریع اومدم تو پدیرایی همینجا دراز کشیدم 😂😂😂

کار درستی نمیکنی عزیزم.شوهرتو راضی نگه دار از خودت.راستش این که این موقع شب در حال چت باشی خدای نکرده ممکنه راه خلافو باز کنه..منم امشب خوابم نبرده و صبح زود باید حتما برم جایی بخوابم خواب میمونم

ب نظر من يكي از بدترين كارها تو زندگيه زناشويي جدا كردن جاي خوابه  كاري ب شما ندارما اما نميدو ...

اصلا  ب مردا اطمینانی نیست اخه مردا چه چیز سرگرم کننده ای تو گوشی دارن؟

نه  بابا عوض نکردم تا الان باهاش دعوام شد اخه بدم میاد بهم شک داره یر از همه چی میخواد در بیاره ...

همونجا گوشی رو بهش نشون می دادی که اسم سایت چی هست . هیچوقت خودتون رو در معرض شک و اتهام نذارین