الهی گلم خوشحال باش نفست داره به دنیا میاد بعد که ببیننش همچین میرن میخرن که نمیدونی کجا جاشون کنیکمامان منم همه چیو گذاشت د3یقه نود ولی الان یه تار مویونوش رو به دنیا نمیده شاید میخوان ببین اندازش بگیرن من مامانم وقتی پسرم به دنیا اومد رفت لباسدگرفت شماره دو گفت بزار توش راحت باشه همینم شد لوبیا یه سحر امیز من اونقدر سریع رشد کرد که همونا دوهفته بعد تنگ شد لباس هایی که خودم خریده بودم همش دست نخورده موند حتی دکمش نرسید یه بار عکس بندازم چون صفر و یک خریده بودم شما هم کم بگیر بعد با زمان پیش برو اندازش بگیر فکر نکت کسی گلم عزیزم بیخیاله به خدا خیلی گرونی شده ادم نفسش بند میاد
شوهرم بنده خدا نجیبه از اونا نیس که بگه باید مامانت بده اصلا حتی چوب هم گفت خودم میگیرم ولی خب فعلا دستش نیومده .چند ماه پیش خواهرم تصادف کردم از مرگ برگشت خیلی خرج رو دست خانوادم گذاشت .درک میکنه
عزیزم اصصصلا غصه نخور اصلا هم به سیسمونی های انچنانی بعضیا نگاه نکن چیزای ضروری رو که یه نوزاد لازم داره خورد خورد بخر ارزونم بخر چون بدرد نمیخوره الکی گرون بخری بعدا میتونی باتوجه به سن نی نیت خرید کنی دعا میکنم با به دنیا اومدن بچتون انقدر خدا برکت بده به مالتون که به حال امروزت بخندی و هیچ دغدغه و حسرتی نداشته باشی به حق این وقت عزیز
[QUOTE=62274854]الهی گلم خوشحال باش نفست داره به دنیا میاد بعد که ببیننش همچین میرن میخرن که نمیدونی کجا جاشون کنیکم ...[/QUOآره همه میگن زیاد نخر.خودکامه نی نی منم تپل باشه
عزیزم اصصصلا غصه نخور اصلا هم به سیسمونی های انچنانی بعضیا نگاه نکن چیزای ضروری رو که یه نوزاد لازم ...
ممنون خانومت.حق با شماست .زرق و برق سیلیکونی زیاد شده ولی خدا شاهده من اصلا نمیخوام زیادی بخرم یا حتی خارجی .همون در حد نیازش ایرانی میخوام بگیرم .نمیدونم چرا اینجوری شدم اصلا قرار ندارم دلم میخواد خریداش انجام بشه
بعدشم اصلا سیسمونی خریدن وقت زیادی نمیبره.1هفته ای همه چیزش خریده میشه نگران نباش .اگر تهرانی برو انباراقا بزرگ همه میگن چیزاش خوبن و همه چی هم داره با قیمت ارزون